Osmancık’a Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 1 Adet Tenis Kortu, 1 Adet Badminton Sahası, 1 Adet Kapalı Okçuluk Sahası, 2'li Soyunma odası, 1 Adet 20×40 Futbol Sahası
Mevcut Futbol sahasına 1750 seyirci kapasiteli çelik portatif tribün, Spor kompleksi çevresine sentetik yüzeyli yürüyüş yolu, Spor kompleksine çevre düzenlemesi yapılacak. 

İhalenin 18 Ocak 2024 tarihinde yapılacağını dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, “Milletvekilimiz sayın Av. Oğuzhan Kaya'nın gayret ve girişimleri ile Türkiye yüzyılında memleketimize tarihi bir yatırım memleketimizin gençliğine dev bir yatırım daha ilçemize hayırlı olsun” dedi. 
Okudan, konuya ilişkin açıklamasında şunları ifade etti:

“Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Çorum İl Özel İdaresi arasında Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Mehmet Ata Öztürk ile birlikte Spor yatırım protokolü imzalandı. Yapılacak yatırım ile Osmancık ilçemiz sporun her alanında gençlerimizin ihtiyaçlarına cevap verecektir. Yapılacak devasa spor yatırımlarının ilçemize hayırlı olsun. Spor yatırımlarımızın ilçemize kazandırılmasında büyük emek ve desteklerinden dolayı başta genel başkanımızın, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'a, Çorum Milletvekilimiz sayın Av. Oğuzhan Kaya'ya Osmancık Halkı adına teşekkür ediyorum.” dedi.