Kızılırmak Mahallesi Adanan Menderes Caddesi üzerinde imalathanesi bulunan Şafak Yufka imalathanesi sahibi Keramettin Kütük, “Yufkanızı masa üstünden alabilirsiniz. Varsa 8 TL bırakınız. Yoksa da alıp götürünüz. Helal olsun” yazılı afiş görenlerin dikkatini çekiyor.

Şafak Yufka imalathanesi sahibi Keramettin Kütük günlük yaş yufka ve kesme kadayıf yaptıklarını, Ramazan ayının başlamasıyla satışların biraz daha iyi olduğunu belirtti.

Ramazan ayının yufkacıların en yoğun günleri olduğuna dikkat çeken Keramettin Kütük şunları kaydetti:

"Ramazanın bu günlerinde biraz daha yoğun çalışıyoruz. Siparişlere yetişmekte biraz zorlanıyoruz. Bu nedenle dükkanda her zaman bulunamıyorum “Yufkanızı masa üstünden alabilirsiniz. Varsa 8 TL. bırakınız. Yoksa da alıp götürünüz. Helal olsun” yazıp astım. Vatandaş beni bulamadığında yufkasını alsın.Yufkasız kalmasın. Oruç süresi biraz uzun. Yufka ise insanları daha tok tutuyor. Bu Ramazan günlerinde iftarda ve sahurda müşterilerimiz birçoğu yufkayı tercih ediyor. Mübarek Ramazan ayında da biz birbirimizi güldürelim, biraz daha cömert olalım. Bu nedenle tezgahın önüne o yazıyı yazıp asmak zorunda kaldım."