Avlu Cafe ve Düğün Salonu’nda tüm düğün, kına, nişan, nikah, sünnet, mevlit, doğum günü, evlilik yıldönümü, kadınlar matinesi, sosyal etkinlikler ve benzeri özel sürprizler için Avlu Cafe ve Düğün Salonu’nu tercih edebilirsiniz.

Toplamda 700 metrekare alan üzerinde 400 metrekare açık alan, 100 metrekare kapalı alandan ve 120 metrekare yarı kapanır açılabilir alandan oluşan Avlu Cafe ve Düğün Salonu tüm özel günleriniz için organizasyon yaptıracağınız aranılan mekanlardan biri olmanın imkanını Osmancık halkına sunuyor.

Sosyal mesafe kurallarına uygun dizayn edilmiş oturma düzeni ile yaklaşık 250 kişiyi ağırlama kapasitesi bulunan Avlu Cafe ve Düğün Salonu’na ilk girildiğinde Ege’nin Osmancık'a taşındığı hissine kapılacağını eşsiz görüntüsü ile şaşkınlığınızı gizleyemeyeceğiniz mekanda tüm unutulmaz özel günlerinizin tadını çıkarabileceksiniz.

İşletme sahibi Kemal Eker; “İşletmeciliğimize Avlu Cafe olarak başlattığımız mekanımızı pandemi sürecinde yapmış olduğumuz yeni dizaynı ile eğlence merkezi olarak devam etmeyi hedefliyoruz. İlçemizde bulunan eksikliği doldurmak amacıyla düğün, düğün yemeği, kına, nişan, nikah, sünnet, mevlit yemeği, doğum günü, evlilik yıldönümü, kadınlar matinesi, sosyal etkinlikler gibi organizasyonlar için işyerimizi tahsis etmeye ve yeni organizeler planlamaya yönelik girişimlerde bulunuyoruz.

Her türlü soysal etkinliklerde insanların rahatlıkla erişebilmesini sağladığımız adresimizde oto park problemimizin olmayışı, kolay ulaşılabilir, şehrin merkezinde oluşumuz ile işyerimizin her türlü imkanlara sahip oluşunun artısıyla hizmetimize ekstralar katarak siz değerli Osmancık halkının hizmetindeyiz” dedi.

Düğün ve organizasyon işlemleriniz, özel gün ve eğlencelerde toplantı ve yemek organizasyonu için 0532 405 0719 nolu irtibat numarasından randevu alınarak işlemler gerçekleştirebilirsiniz.