Açılışa Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Ak Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı, birçok kamu kurum ve kuruluşların amirleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile sporcu velileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Fatih Ergün; kısa zamanda çok iş yaptıklarını şuan yaz spor okullarında 250 den fazla sporcunun eğitim aldığını ve buradan yetenekli olan tüm sporcuların yeteneklerine uygun branşa yönlendirileceğini kulüp bünyesinde de alt yapı çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Ayrıca yeni sezon da hem futbol hem de voleybol da çok iyi işler yapmak istediklerini belirten Ergün, bunun için de her zaman maddi manevi desteğini esirgemeyen kulübümüz Onursal Başkanı Ahmet Aksu, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay ve Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör'e teşekkür etti.

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör; her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağını, ilçeyi her alanda başarı ile temsil eden Osmancık Belediyespor'a her zaman destek olacağını belirterek, tüm sporculara ve teknik ekibine başarılar diledi. Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay ise, ilçe olarak Çorum' u sporun her alanda temsil etmek istediklerini belirterek bu potansiyelin Osmancık'ta olduğunu belirterek Osmancık Belediyespor'a başarı dileklerini iletti.

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, ilçede oluşan bu tablodan gurur duyduğunu ifade ederek tüm sporculara, teknik ekibe ve sporcu velilerine teşekkür etti. Tüm sporcularla tek tek ilgilenen bir eksiklerinin olup olmadığını soran milletvekili Kaya, hükümet olarak her zaman spora destek olduklarını ve Çorum'u Bal Ligi'nde temsil eden futbol takımını TVF 2. Ligi'nde mücadele eden bayan voleybol takımını ve ilçede faaliyet gösteren okçuluk, tenis, güreş ve badminton takımlarına da başarılar diledi. Milletvekili Kaya, birde müjde vererek Ada Spor Kompleksinde bulunan pazar yerinin taşınmasından hemen sonra yerine çok modern yeni bir spor kompleksi yapılacağını belirtti.

Yaz spor okulları açılış töreni öğrencilerin gösterimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.