Yeni Mahalle Sadri Turan Caddesinde M. Aksan Apartmanı No:22/A Yeni Cami yanında hizmet veren işletmenin açılış törenine Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İlçe Müftüsü Dr. Eyup Aydın, Şoförler Odası Başkanı Bilal Karatağ, Belediye Meclis Üyesi Yücel Kemal Kurşun, daire amirleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Dr. Eyup Aydın’ın duasının ardından açılış kurdelesi kesildi. Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, açılan işletmenin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

İşletmeciliğini İbrahim Sekili ve Fikret Kurşun’un yaptığı Vizyon Elektrik Vizyon Water Satış Mağazasında su arıtma cihazları, avize çeşitleri, spot lambalar, abajurlar ve her türlü elektrik malzemeleri vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Uzun yıllar İstanbul’da sektörde işletmecilik yaptıktan sonra memleketi Osmancık’a yatırım yaptıklarını belirten İşletmeci İbrahim Sekili “Su artıma sistemleri bizim uzmanlık alanımız. Bu sektörde uzun yıllar hizmet verdik. Memleketimizi de su artırma sistemleri noktasında kaliteyle buluşturmak istedik. Osmancık’ta içme suyundaki kireç oranının yüksek olması nedeniyle arıtma sistemleri büyük önem arz ediyor. Biz de bu alanda kaliteli ürünlerin her eve ulaşması için çalışıyoruz. Mağazamızda aynı zamanda elektik ve aydınlatma alanında da hizmet veriyoruz. Gerek satış süreci olsun gerek satış sonrası destek olsun en kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz. İşletmemizin açılışına katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İşletmecilerden Fikret Kurşun ise “Vizyon elektrik olarak her türlü elektrik işlemleri, su arıtma ve filtre değişim hizmeti, kamera kurulumu, alarm sistemleri, elektrik güneş paneli sisteminde Vizyon Elektrik olarak hizmetimiz başlamış bulunmaktadır. Vermiş olduğumuz hizmeti diğer il ve ilçelerde de gerçekleştiriyoruz. Tüm Osmancıklı hemşerilerimizi iş yerimize bekleriz.” diye konuştu.