Ömer Derindere Fen Lisesi tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Koronavirüs tedbirleri kapsamında başlatılan uzaktan eğitim sürecinde, sokağa çıkma yasağı nedeniyle evinden çıkamayan öğrencilerine deneme sınavı ve yardımcı kaynaklar gönderiyor.

Okul Müdürü Mustafa Yıldırım, okulların tatil değil, uzaktan eğitim sürecinde olduğunu, öğrenci ve velilere hissettirmek ve bu zorlu süreçte yanlarında olduklarını bilmelerini istediklerini söyledi. Yıldırım, ayrıca öğrencilerin okuldan ayrı kaldıkları bu süreçte derslerinden soğumasını istemediklerini vurgulayan Yıldırım, Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı uzaktan eğitimlere, yakından destek sağlamak amacıyla Çorum ili içinde ve dışında ikamet eden tüm öğrencilerin kapılarına kadar bu kaynakları ulaştırmaya çalıştıklarını vurguladı.

Mustafa Yıldırım, "Öğrencilerimizle mobil iletişim araçları vasıtasıyla sürekli iletişim halinde olarak, okul ile aralarındaki bağı koparmamaya çalışıyoruz. Biz bu süreçte okul olarak öğrencilerimize her türlü desteği sağlamaya hazırız. Öğrencilerimizin de bu süreci eksiklerini tamamlamak için bir fırsat gibi görmelerini istiyoruz" dedi.