Park Ganita Tesisleri, "Uygulamalardaki bölgesel farklılıklar bizi yolcu ve şoför arkadaşlarımızla karşı karşıya getiriyor" dedi. Park Ganita Tesisleri tarafından konuya ilişkin yapılan açıklama ise şöyle:

"Covid-19 virüsü önlemleri kapsamında ilaçlama, temizlik, kişisel bakım, tek kullanımlık ürünler ile paketleyerek vermek gibi önlemlerin yanı sıra işletmelerimizdeki sandalyeleri genelge uyarınca kaldırdık.

Fakat edindiğimiz bilgilere göre çevre il ve ilçelerde şehirler arası otobüslere hizmet veren bizim gibi işletmelerde sosyal mesafe kuralına dayanarak 4 kişilik masaları 2'şer kişilik yaparak aralarındaki mesafeleri arttırmış ve bu şekilde çözüm bulmuşlardır. Bizim amacımız bu devirde para kazanmak değildir zira seferler 3/2 oranında düşmekle beraber içerisindeki yolcu sayıları sosyal mesafe gereği yarı yarıya indirilmiştir. Biz eski yılların deyimiyle o günler de bugün de hancılık yapmaktayız. Savaşta, kazada, belada her zaman amme hizmetine hazırız ve şu anda da yoldaki insanlara bu amme hizmetimizi zarar ederek görevimizi yerine getirmekteyiz. Bu kadar uzun lafın sonunda gelmek istediğim sonuç ya seferler durdurulsun ya da uzun yolculuk etmek zorunda kalan insanlarımızın ve de şoför camiasının açlıklarını ve ihtiyaçlarını giderebilmeleri için gerekli çalışmaları tekrar gözden geçirilmesini talep ediyoruz. Çünkü uygulamalardaki bölgesel farklılıklar bizi yolcu ve şoför arkadaşlarımızla karşı karşıya getiriyor."