Osmancık Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Vahdet Uslu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96. Kuruluş Yıldönümünü gururla kutladıklarını belirtti.
CHP Osmancık İlçe Başkanı Vahdet Uslu; “Bağımsız bir Cumhuriyetin temellerini atan CHP, çok partili yaşama geçişi sağlayan, Türkiye’ye demokrasiyi getiren bir partidir. Mustafa Kemal Atatürk ilke ve devrimlerinin, demokrasinin, sosyal adaletin, laikliğin ve özgürlüklerin güvencesidir. 
Bizlere bir taraftan bu şanlı tarihin mirasçısı olma onurunu verirken bir taraftan da Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine sahip çıkma sorumluluğu vermektedir. 
Tüm örgütler olarak omuzlarımızda yükün bilinci içerisindeyiz. CHP’ye gönül veren CHP’nin ilkelerini benimseyen herkes için bir yol göstericidir. 
CHP; 1923’ten bu yana hiçbir makamı, mevkii, kişisel çıkarı düşünmeden, değerleri ve ilkeleri uğruna mücadele eden örgütlü hareketin oluşumu olup, demokrasinin işlediği bir anlayışın partisidir.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor ve "Benim iki büyük eserim vardır. Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir” diyerek partimizin önemini açık ve net bir şekilde dile getiren, Partimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anar, mekanları cennet olsun. 
Tüm teşkilatımızın nice 96. yıllara erişmesi umuduyla parti çalışmalarımıza aralıksız devam etmek tam hedefimiz olacaktır.” dedi.