Osmancık Küçük Sanayi Bölgesi D-100 Karayolu üzerinde uzun yıllardır hizmet veren Tuna Leblebi ikinci şubesini Osmancık merkeze açtı.
Emekli İmam Hatip Hasan Akbaba hocanın duaları ile açılışı gerçekleşen Tuna Leblebi’nin açılış kurdelesini Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci ve Osmancık Belediye Meclis Üyesi Şeref Keskin kesti.
Katılımcılar tarafından tam not alan işletmenin ilk alışverişini Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gölgör yaparak hayırlı, bereketli ve bol kazançlı işler yapmasını temenni etti.
Kızılırmak Mahallesi Adnan Menderes Caddesi (Belediye karşısı) Osmancık adresinde "Kaliteli hizmet anlayışı ile müşteri en değerlimizdir" diye yola çıkan Tuna Leblebi İşletme Sahibi Ferhat Töremiş, günün konseptine uygun dizaynı, ferah ve temiz ortamı ile Osmancık halkına en iyi ve kaliteli hizmet anlayışı ile taptaze kuruyemiş ve hediyelik çerezlerini ikinci şubesini açarak Osmancık halkı ile buluşturdu.
Tuna Leblebi’de birbirinden çeşitli leblebilerin yanı sıra tatlı ve tuzlu kuruyemişler ile hediyelik çerezler, lokum, pişmaniye gibi ürünler raflarda yerini aldı. Tuna Leblebi'de her gün kavrulan sıcacık Çorum leblebisi ve taptaze olmazsa olmaz çekirdek çeşitleri ile kaliteyi hesaplı alışveriş ile buluşturarak lezzeti ve damaklara uygunluğu ile ceplere hitap ediyor. Açılışa özel indirimli ve kampanyalı ürünleri gelip yerinde görmek ve almak isteyen tüm Osmancık halkının Tuna Leblebi’ye uğraması yeterli olacak.
Tuna Leblebi'nin açılışına Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, Osmancık Belediye Meclis Üyesi Şeref Keskin, Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Recep Aker, Emekli İmam Hatip Hasan Akbaba, sanayici ve iş adamları ile çok sayıda davetli misafir katıldı.
Açılış sonrasında katılımcılara Tuna Leblebi tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.