MHP Osmancık ilçe teşkilatının 13. olağan kongresinde güven tazeleyerek ikinci kez tekrar başkan seçilen Karatağ, yeni yönetimi ile birlikte İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.

Karatağ ve yönetimi mazbatasını Adliye Sarayı'nda İlçe Seçim Müdiresi Belgin İçel'den teslim aldı.

MHP Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ ve yönetiminin mazbata törenine Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, Osmancık İl Genel Meclis Üyesi Selim Dölcü, belediye meclis üyeleri Seher Pirinçci Kökez, İsmail Akgöl ve teşkilat yönetimi katıldı.

BU KUTLU DAVAYI SONSUZA KADAR GÖTÜRMEYE KARARLIYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, mazbata töreninin ardından kısa bir konuşma yaparak, öncelikle bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan ve katılımları ile kendilerini onurlandıran herkese teşekkür ettiğini söyledi.

İlçe kongrelerinin birlik, beraberlik ve kucaklaşma ile geçtiğinin altını çizen Karatağ, kongrelerinin ardından yönetimi ile birlikte mazbatalarını almanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

Bu kutlu davayı miras bırakan büyük devlet adamı Türk milletinin başbuğu merhum Alparslan Türkeş'i rahmetle andıklarını bıraktığı emanete sonsuza kadar sahip çıkacaklarının bilinmesini istediklerini dile getiren Satılmış Karatağ, "Hiç bir zaman ülkücü hareket davamızın yüzünü kızartacak hiç bir hataya düşmedik. Yeni bir yönetimle bu bayrağı devredene kadar bayrağımızı en iyi bir şekilde taşıyacağımız konusunda yönetim kurulunda yer alacak arkadaşlarla birlikte kararlılığımız belirtmek isterim" dedi.