Genel Kurulda Osmancık Şoförler Odası Başkanı Bilal Karatağ da başkanlık için aday olurken, seçimin açık ya da kapalı oylamamı yapılacağı konusunda açık oylamaya başvuruldu.

Yapılan oylamada 444 kişi açık oylama isterken kapalı oylama isteyenlerin sayısı ise 225 oldu. Oylamanın ardından Bilal Karatağ, ekibi ile birlikte seçimden çekilince mevcut Başkan Recep Aker yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanlığını İsmet Uslu’nun yaptığı genel kurulda Divan Başkanvekilliğine Kargı Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Helvacı, katip üyeliklere ise Osmancık Esnaf Odaları Başkanı Bayram Çalışkan, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner getirildi.

Genel Kurula Osmancık Belediye Başkanı aynı zamanda Kooperatif ortaklarından Ahmet Gelgör, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Çorum 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Eker, Çorum Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin, Osmancık Haber Gazetesi Sahibi ve Anadolu Hitit Dernekleri Çorum Federasyonu (AHDÇF) Başkanı Hacı Odabaş ve Başkanvekili Güngör Atak ile davetliler ve üyeler katıldı.

Recep Aker başkanlığında Osmancık Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimi şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu Üyeleri: "Recep Eker, Mustafa Şen, Şükrü Cebeci, Necati Kabakçı, Lütfi Kurşun.

Denetim Kurulu Üyeleri: İlyas Sezer, Erdoğan Uyar."