Osmancık Hıdırlık Mahallesi Zerat Zeytinli Caddesi Kamil Apartmanı No:9 adresinde hizmet veren Pimoliza Organizasyon işletme sahipleri Ayşegül Celep ve Gülşah Şahiner Osmancık halkı ve çevre il ve ilçelere yönelik işletmelerinde yeni olmalarına rağmen birçok çalışmalara imza attı.

İşletme sahipleri Ayşegül Celep ve Gülşah Şahiner, ‘Siz isteyin, biz tasarlayalım’ diyerek start verdikleri işletmede mutluluklarına en iyi hizmeti vermenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam ettiler.

Celep ve Şahiner; “İşletmemiz Pimoliza Organizasyon olarak değerli müşterilerimizin tüm mutlu günlerinde hayallerindeki görmek istedikleri tasarımı bizler aracılığı ile tamamlayabilirler. Mutlu günlerinizde evinizde, bahçenizde, doğada, kırda, salonda ya da istediğiniz her mekanda istediğiniz konsepte hazırlamak bizim işimiz.

İşimizi severek yapıyoruz. Bizi tercih eden müşterilerimizin tüm isteklerini es geçmeden değerlendirerek en güzel anlarını taçlandırmak için tüm hazırlıklarımızı itina ile hazırlıyoruz. Amacımız kaliteli hizmeti sunmanın yanı sıra memnun müşteri portföyü oluşturmak olduğunu unutmuyoruz. 70 metrekare alandan oluşan işletmemizde bulunan ürünlerimizin yanı sıra katalogdan da temin edilebilecek modellerimizin yanı sıra, tüm işyerleri açılış, düğün, nişan, kına gecesi, sünnet, balo, kişiye özel doğum günü, evlilik yıldönümü, evlilik teklifi gibi tüm özel günlerinizi Pimoliza Organizasyon eşliğinde gerçekleştirebilirsiniz.

Bunların yanı sıra, kız isteme çiçek buketi, özel tepsilerde sunumlu çikolata, lokum, kişiye özel konsepti ile hazırlanıp teslim edilmektedir. Yeni işletmemiz olmasından dolayı uygun fiyat farkları ile her bütçeye uygun seçenekleri siz değerli müşterilerimizi sunmaktayız.

Dünya ve Ülkemiz genelinde yaşanan coranavirüs nedeni dolayısıyla pandemi süresince esnek çalışma saati oluşturduk. Bu nedenle görüşleriniz ve rezervasyon için 0535 829 66 33 veya 0534 647 43 98 numaradan iletişime geçebilirsiniz” dedi. Pimoliza Organizasyon olarak ilerleyen günlerde Osmancıklı tüm kadınlar için düzenli olarak Kadınlar Matinesi düşünüldüğü planlamalar arasında olduğu kaydedildi.