Bu kapsamda Pala Ekmek olarak “Sizin sağlığınız, bizim önceliğimiz” dedik ve üretimini yaptığımız ekmeklerimizi değmeden paketleyerek sizlere ulaştırmayı hedefledik.

Dünden bugüne PALA EKMEK

Sektöründe ilklere imza atan Pala Ekmek yeniliklerine bir yenisini daha ekleyerek Ekmek Paketleme Makinasını müşterilerinin hizmetine sundu. 1966'dan bugüne hizmet veren, kurucusu Hüseyin Eren (Ekmekçi Pala Dayı) olan Pala Ekmek Fırını günümüzde oğulları Abdullah ve Fatih Eren tarafından Pala Ekmek Unlu Mamulleri Gıda Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited şirketi adıyla işletilmeye devam ediyor. Şirket bünyesinde yaklaşık 15 kişi istihdam edilirken, üretilen ekmek ve unlu mamuller Osmancık ile birlikte Laçin'den Tosya'ya kadar geniş bir ağa sahip.

“Sizin sağlığınız, bizim önceliğimiz” diyen Pala Ekmek işletmecileri Abdullah ve Fatih Eren kardeşler işletme hakkında şu bilgileri verdiler.

Abdullah ve Fatih kardeşler, babamızdan edindiğimiz tecrübelerle işletmemizde kaliteli ve hijyenik ortamda imalatımıza devam ediyoruz. 1966'dan bugüne günümüz şartlarında imkanlarımız doğrultusunda kurallar çerçevesinde en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Ürünlerimiz arasında Roll Ekmek - Tost Ekmeği - Sandviç Ekmeği - Kepek Ekmek Tam Buğday Ekmeği - Tava Ekmek Çeşitleri talebe göre tuzsuz ekmek ve simit imalatımız vardır. Ayrıca Okul - Hastane - Düğün ve benzeri özel günlerde el değmeden makinada paketlenen Roll Ekmek satışımız vardır.

SATIŞ NOKTALARIMIZ

Pala Market - Topçuoğlu Süpermerket - Şen Ticaret BİM Marketler - Kale Market - Yeşil Marketler Atlas Gıdalar - Esentepe Market - Güler Bakkaliyesi Yolcu Kuruyemiş Dünyası - Gökçe Kuruyemiş Meltem Kuruyemiş - Yaşar Kuruyemiş - Melih Kuruyemiş Doğa Tavukçuluk - Kardeş Kırtasiye -Güleryüz Bakkaliyesi Sümbül Pide - Osmangazi Park Büfe - Aksoy Bakkaliye

Gsm: 0544 419 39 39 - 0532 230 33 26 Şenyurt Mah. 22. Sk. No. 8/1 Osmancık / ÇORUM