Değerlendirme ve izleme toplantılarına Osmancık'ta yer alan okulların müdürleri ile pandemi tedbirlerine uygun bir halde iki oturum halinde devam eden Sarı,"Osmancık ile birlikte beş ilçemizin okul müdürleri ile uzaktan eğitim faaliyetlerimiz değerlendirme, 2019-2020 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen çalışma ve projeler, LGS ve YKS sınavlarına girecek olan öğrencilerimiz için yapılacak ayrıca çalışmalar ana gündem maddelerimizi oluşturdu.

Başarılı okul olabilmek, geleceğe her daim hazır bireyler yetiştirmek, özgüveni yüksek, milli ve manevi değerlere sahip çıkan bireyler yetiştirmek en büyük gayemizdir. Yüz yüze eğitime verilen arayı en iyi bir şekilde değerlendirmek için, eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme kılavuzu kapsamında yapılacak iş ve işlemlerin, en kısa sürede tamamlanarak ilimizin tamamında Okulum Temiz Belgesinde %100 'lük bir orana ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

2019-2020 eğitim öğretim yılı ve pandemi döneminde gerek sosyal sorumluluk projelerinde, gerekse uzaktan eğitim sürecinde yapmış oldukları üstün gayret ve çalışmalardan dolayı okul müdürlerine Teşekkür Belgesi takdim edilerek toplantılar son buldu.