Osmancık Belediyesi tarafından ambalaj atıklarının geri dönüşüme kazandırılması amacı ile ilçenin bazı bölgelerine geri dönüşüm çöp kutuları yerleştirildi.
Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, geri dönüşümün doğa için çok önemli olduğunun altını çizerek, ambalaj atıklarının ayrı toplanması için ilçeye geri dönüşüm çöp kutuları yerleştirildiğini dile getirdi.
Kızılırmak kıyısının düzenlenmesi ile birlikte sosyal ve kültürel hizmetlerin yanı sıra çevre dostu etkinlikler ile Osmancık halkını da teşvik ettirerek geri dönüşüm kutuları konularak ambalaj atıklarının ayrı ayrı toplanması sağlanacak.
Vatandaş yapılan her hizmetten dolayı takdir ettikleri Başkan Ahmet Gelgör'e geri dönüşüm kutuları için teşekkür ettiler.
Osmancıklı bir vatandaş; "Başkanım ben apartmanda geri dönüşüm kutuları koydum. Belediyeye sordum bizim böyle bir toplamamız yok dediler artıklar elimizde kalmıştı siz de harekete geçmişsiniz teşekkür ederiz. Ben de elimizdeki attıkları okul bahçesindeki atık kutularına koyuyordum. İnşallah geri dönüşüm kutuları sadece Kızılırmak kıyısında değil şehrin çoğu yerlerinde de bulundurursanız çok seviniriz" diyerek teşekkür ve talepte bulundu.