Sınav Koleji Okulları, Çorum'un yanı sıra Osmancık'ta da öğrencilere en iyi şekilde rehberlik hizmeti vermek için faaliyete girdi.
Çorum Sınav Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Selami Tüysüz ve Kurum Ortağı Okul Müdürü Matematik Öğretmeni Ahmet Yıldırım, Çorum ile birlikte Osmancık'ta da tüm öğrencilere hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Çiftlikler Mahallesi Samsun Yolu 3'üncü kilometre Osmancık adresinde faaliyet gösteren Osmancık Sınav Koleji, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi bölümleri ile öğrencilerine hizmet sunacak.
2 bin 500 metre kare kapalı alana sahip olan okul toplamda 7 bin metre karede yer alıyor. Günün konseptine uygun dizaynı ile oldukça ferah bir ortamda eğitim veren okul 2019-2020 eğitim öğretim yılına birbirinden genç, dinamik ve aktif 25 öğretmen ve 90 öğrenci kadrosu ile başladı.
Kurum Ortağı Okul Müdürü Ahmet Yıldırım, “Eğitim ve öğretime önem veren Sınav Eğitim Kurumları önce Sınav Kurs Merkezi, Sınav Temel Lisesi ve Sınav Koleji ile eğitim ve öğretim hizmetindeki kalite ve marka anlayışına devam etmektedir. Sınav Koleji ile bu halkada bu yıl Osmancık’ta kaliteli ve markalı bir eğitim vermekte olan Sınav Kolejimiz arasında Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi’nde eğitimde niteliği daha da artırmak, Osmancık eğitimine destek verebilmek için bir hamle yapmıştır.
Bu nedenle 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında tam kadro açtığımız tüm şubelerimizle eğitimimiz başlamıştır.” dedi.

Osmancık için güzel bir hizmet sunmanın en önemli hedefleri arasında olduğunu ve eğitimde kaliteye çok önem veren, bu kaliteyi oluşturmak için Sınav Koleji olarak en iyi şekilde çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Çorum Sınav Eğitim Kurumlarında Kurucu Müdürü Selami Tüysüz, “Bizim her zaman hedeflediğimiz eğitim, herkes tarafından yapılabilir. Fakat biz eğitim ve öğretimi bir arada veriyoruz. Yani davranış kazandırmayı da öğretiyoruz. Tabi ki öğrencinin sınavlara hazırlık döneminde başarılı olması için her şeyi yapıyoruz. Türkiye çapında Sınav Koleji olarak önemli bir kuruluşuz, marka olmanın bilincini her yıl bir basamak üste nasıl taşıyabiliriz onun gayretinde ve hedefi içindeyiz. Öğrencilerimize bilim, İngilizce, LGS, YKS, robotik kodlama, spor ve sanat vb. alanlarda hedeflerini yüksek tutacak eğitim kalitesi sunuyoruz” diye konuştu.

Anaokulu ve İlkokul öğrencilerine İngilizce eğitim verdiklerini söyleyen Tüysüz, “Anaokulunda ‘Side to Side’ programı ile öğrencilerimize sadece İngilizce öğreten değil, aynı zamanda İngilizce konuşturan bir okuluz. Anaokulu ve İlkokulda her sınıfın öğretmenleri var. Sınıfın Anaokulu ve İlkokul öğretmeni ile İngilizce öğretmeni bulunmaktadır. 5,5 gün boyunca çocuklar İngilizce öğretmenleriyle birlikte yaşamaktalar. Hep beraber yemek yemekteler. Anaokulunda bizde başlayan bir çocuk ilkokulun sonunda yurt dışında çok rahat İngilizce konuşabilir durumda oluyor” diyerek İngilizce eğitiminin en üst seviyede olduğunu belirtti.

Haftalık 50 saatlik bir eğitim programları olan, sadece ders değil, dersin dışında da kulüpler ve sosyal etkinlikleri ile Sınav Koleji farkını ortaya koyuyor.
Sınav Koleji, sosyal sorumluluk kulüplerinin yanı sıra, yan flüt, okçuluk, yazılım bilişim, İngilizce, drama, voleybol, basketbol ve satranç kulüpleriyle öğrencilere farklı alanlarda etkinlik yapıp kendilerini geliştirme fırsatı sunacak.
Ayrıca Sınav Koleji'nin yanı sıra Yeni Mahalle Adliye Binası karşısında Osmancık Sınav Kurs Merkezi ve çok yakında faaliyete geçecek olan Özel Sınav Rehabilitasyon Merkezi Ulucami Mahallesi Sebahattin Sokak Karakaşlar Otomotiv’in üst katındaki adresinde hizmet verecek.
Osmancık Sınav Kolejini osmanciksinavkoleji.com adresinden takip edip, 0364 611 00 63-01 63 numarada arayarak ya da Samsun Yolu 3. km. (Opet Yanı) adresine bizzat gelerek iletişime geçilebilir.