Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı yapıldı. 
Çorum Valisi Mustafa Çiftçi Başkanlığı’nda Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen heyet toplantısında açılış ve mazeret taleplerinin iletilmesinin ardından Müteşebbis Heyet Başkan ve vekili seçimi, yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi, denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi, bölgeyi OSBÜK’te temsil edecek asil ve yedek üyenin seçimi gerçekleştirildi. 
Müteşebbis Heyet Başkanı Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Müteşebbis Heyet Başkan Vekili ise Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan oldu. 
Müteşebbis Heyeti Yönetim Kurulu asil Üyeleri, yedek üyeleri, Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) asil üyesi ve yedek üyesi şu isimlerden oluştu:
“Müteşebbis Heyeti Yönetim Kurulu asil Üyeleri: Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Çorum İl Özel İdaresi’nden Recep Çıplak, Osmancık Belediyesi’nden Fatih Ergün, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Yakup Karaca. 
Müteşebbis Heyeti Yönetim Kurulu yedek Üyeleri: Osmancık Belediyesi’nden Hüseyin Cebeci, Çorum İl Özel İdaresi’nden Mehmet Fatih Şahbaz, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Aytaç Baba, Çorum İl Özel İdaresi’nden Mehmet Turan, Osmancık Belediyesi’nden İsmail Akgöl.
Müteşebbis Heyeti Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Osmancık Belediyesi’nden Ahmet Özoğlu, Çorum İl Özel İdaresi’nden Mehmet Yücel.
Müteşebbis Heyeti Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Osmancık Belediyesi’nden Mahmut Atmaca, Osmancık Belediyesi’nden Seher Kökez.
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Asil Üye: Osmancık Belediyesi’nden Mahmut Atmaca.
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yedek Üye: Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Aytaç Baba.”