2021 yılında Osmancık'a istihdam sağlayacak yatırımlar yapmayı planlayan Karabacak Mobilya Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karabacak, Başkan Gelgör ve Başkan Yardımcısı Cebeci ile Osmancık'a yapacağı yatırımlar hakkında istişarede bulundu.

1983'ten günümüze Çorum, Amasya, Kayseri, Tokat, Samsun, Kırıkkale bölgelerinin en büyük mobilya mağazalarından olan Karabacak Mobilya, Kasım ayı içerisinde yeni şubesiyle AHL Park’ta 1. Katta da Çorum halkına hizmet vermeyi sürdürürken, 2021 yılında da Osmancık'a büyük istihdam sağlayacak yatırımlar yapmayı planlıyor.

Karabacak Mobilya Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karabacak, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci ile yeni yatırım hakkında görüş alışverişinde bulunurken, yeni yılı da kutladı.

Osmancık Belediye Başkanı Gelgör ve Başkan Yardımcısı Cebeci, "Şehrimize yapılacak yatırımlar ile ilgili istişarede bulunduk. Şimdiden hayırlı olmasını dileriz" diyerek, Ali Karabacak'a nazik ziyareti için teşekkür etti.