Osmancık Organize Sanayi Bölgesi'nden (OSB) Osmancık Cam Ayna yerini aldı.

Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve Osmancık OSB yönetim kurulunun katıldığı toplantıda yer tahsisi yapılmasının ardından yatırımcılarla sözleşmeler birer birer imzalanmaya başlandı.

Osmancık Cam Ayna ve Rüzgar Emlak sahibi Metin Temizkan ve oğlu Ferat Temizkan, Osmancık OSB'ye Osmancık Cam Ayna'yı taşımak üzere sözleşme imzalayan yatırımcılardan bir diğeri oldu.

Uzun yıllardır Osmancık Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren işletme alanının yetersizliğinden ve işlerinin daha performanslı olması açışından yeni kurulan Organize Sanayi Bölgesi'nde yer tahsisinde bulunarak alanını oluşturdu.

Yıllardır Küçük Sanayi Sitesi K. Blok No:9 Osmancık adresinde çevre il ve ilçeler olmak üzere tüm cam ve ayna üzerine faaliyet gösteren aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde Rüzgar Emlak adı altında emlak alım, satım, inşaat ve kiralama işi yapan baba-oğul Metin Temizkan ve Ferat Temizkan yaptıkları işin önemini belirterek, daha performanslı ve profesyonel olarak yapmayı hedef belirleyerek en kısa sürede iş istihdamı da oluşturarak Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyetlerine devam edeceklerini belirttiler.