Açılışa Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, Ak Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yücel, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Açılış duasının ardından sunacakları hizmetler hakkında bilgi veren Onur Optik İşletme Sahibi Onur Alp Uysaler şu bilgileri verdi:
 “İki yıl İstanbul Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulunda Optisyenlik bölümünü bitirdim. Eğitim süreciyle birlikte kendi arkadaşlarımın iş yerleri başta olmak üzere birçok mağazada iş tecrübesi kazandım. Aynı zamanda ailemizin iş yerleri  Bahar AVM ve Bahar Market bünyesinde babam Dursun Uysaler ve amcam Murat Uysaler ile birlikte çalışarak esnaflık tecrübesi edindim. Kendi mesleğimde iş hayatına atılmak istedim ve bugün iş yerimizin açılışını gerçekleştiriyoruz.  

AÇILIŞA ÖZEL İLK AY YÜZDE 20 İNDİRİM

Optik Müessesenin olmazsa olmazlarını öğrenerek bugün kendi iş yerimde yeni doğandan 16 yaş gurubu tüm çocuklara hitap ediyoruz. Günümüz teknolojisine en uygun ve kullanışlı kesme makinemiz ile birlikte tüm laboratuvar ekipmanlarıyla hizmetimize başlamış bulunmaktayız. Tüm halkımıza bu günden itibaren açılışa özel bir ay geçerli yüzde 20 indirim sunuyor, yeni modellerimizi görmek için de iş yerimize bekliyoruz.
Osmancıklı olarak Osmancık’ımıza hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Bugün sizlerle birlikte açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.”
Açılışta bir konuşma yapan Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör de işletme sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulunarak “Yeni yatırımlarla güzel ilçemiz daha da güzelleşiyor. Böyle güzel iş yerlerinin açılmasından bizler de memnuniyet duyuyoruz. Cenabı Allah bu genç evladımız gibi nice gençlerimize iş kurmayı nasip etsin. Kazancının bereketli olmasını dilerim. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.
Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay da “Öncelikle bu iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Osmancık’ımıza inşallah bereketli kazançlar getirecektir. Bu pandemi sürecinde esnafımız zor bir dönemden geçti. Bu zorlukları inşallah birlikte kenetlenerek aşacağız” diye konuştu.
Açılış töreninde yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek işyeri gezildi.
Onur Optik, Yeni Mahalle, Atatürk Caddesi No: 11/7 Osmancık adresinde faaliyet gösteriyor.