Açıklanan YKS sonuçlarına göre Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi bu yıl mezun ettiği öğrencilerden Turgay Çakallı sınava giren 2,7 milyon öğrenci arasından 8136. olarak ilk 10 bine girmeyi başardı.

Yine bu yıl mezun ettiği öğrencilerinden; Oğuzhan Bayrak 12085. Olarak Tıp fakültesine girmeye hak kazandı.

Berkay Çalışkan, Batuhan Erkan, Şaban Al, Yasin Çıplak, Alime Kemer Diş hekimliğine, Hüseyin Eren de Hukuk fakültesine yerleşecek puanlar almayı başardılar.

Böylece Öğrencilerimizin tercih etmeleri halinde,

2 Tıp Fakültesi

5 Diş Hekimliği

1 Hukuk Fakültesi

2 Eczacılık Fakültesi

Bölümlerine yerleşecek puanlar alarak,mezunlarının yaklaşık %25 ini seçkin bölümlere göndermeyi başarmış oldu.

Bu başarının başkahramanları olan öğrencileri tebrik eden ve başarılı öğrencilerini Gram Altın ile ödüllendiren Ömer Derindere Fen Lisesi Okul Müdürü Mustafa Yıldırım, ‘’ Bu başarı öğrenci odaklı çalışmanın eseri olduğunu söyledi. Gerek uzaktan eğitimde gerekse yüz yüze eğitimde sürekli öğrencilerle iletişim halinde olarak sınava hazırlık çalışmaları takip edip, öğrencilerin motivasyonunu yüksek düzeyde olmasına gayret ettik. Ömer Derindere Fen Lisesi olarak, öğrenci odaklı başarılı ve özverili çalışmalarımız artarak devam ediyor.

Alınan bu başarılı sonuçlar göğsümüzü kabartmıştır. Sınava girerek çaba sarf eden tüm öğrencilerimizi, öğrencilerimizi sınava hazırlamak için büyük gayret gösteren yönetici ve öğretmenlerimizi, öğrencilerimizin ailelerini tebrik ediyor, yükselerek devam eden başarı çıtamızın ülkemize başarılı gençler yetiştirmesini umuyorum” dedi.