Ömer Derindere Fen Lisesi'nde gerçekleştirilen kutlamaya Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, bazı daire müdürleri ile siyesi parti temsilcileri ve öğretmenler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un mesajı okundu.

Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci'nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, programda şiirler, adaylığı kaldırılan öğretmenlerin yemin töreni, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesi, müzik dinletisi ve resim sergisinin gezilmesi yer aldı.

KAYMAKAM AKPAY'A TABLO HEDİYE EDİLDİ

Ömer Derindere Fen Lisesi Resim Öğretmeni Kadir Yüktaşır'ın yapmış olduğu tablo Okul Müdürü Mustafa Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci tarafından Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay'a takdim edildi. Kaymakam Akpay, öğretmenlerin gününü kutlayarak, tablo için teşekkür etti.

RESİM SERGİSİ BEĞENİLDİ

Öte yandan 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile öğrenciler tarafından yapılan ve okulda açılan sergi oldukça beğeni topladı. Kaymakam Akpay ve beraberindekiler resimleri yakından inceledi.