Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Osmancık Belediyesi'ni ziyaret etti.
Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci'yi makamında ziyaret eden Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Salih Çal, Müdür Yardımcısı Şaban Sarı ve okulun tiyatro oyuncuları öğrenciler ile okul gazetesini takdim ettiler.
Mehmet Akif Ersoy'u anma haftasında Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mirac Yağan tarafından hazırlanan  'Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi' adlı oyun okul öğretmenlerinin ve öğrencilerinin Mehmet Akif Ersoy konulu haberlerinden oluşan gazete Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci'ye takdim edildi.
Okul Müdürü Salih Çal gazete ve okul hakkında bilgi vererek Osmancık Belediyesi olarak sadece okullarına vermiş oldukları maddi ve manevi desteğin yanı sıra tüm okullara göstermiş oldukları desteklerinden dolayı Başkan Gelgör ve Cebeci'ye teşekkür etti. 
Başkan Gelgör ve Cebeci ziyaretlerinden dolayı OCAL Müdürü Çal ve Müdür Yardımcısı Sarı'ya teşekkür ederek, belediye olarak söz konusu eğitim olduğunda her türlü maddi manevi destekte yanlarında olduklarını belirtti.