05 Şubat 2022 Cumartesi günü yapılacak genel kurulda oda başkanlığına aday olduğunu açıklayan başkan adayı Nihat Kabakçı, "Yeni ve genç bir kadro ile bundan sonra kurumlar ve esnafların arasında köprü olmak için yola çıktık" dedi.
“Ben esnaf olarak ciddi sorunlarla yıllarca mücadele ederken bu sorunların nasıl çözüleceğinin cevabını buldum.
Allah nasip eder seçimleri kazanırsam esnafımızın tüm sıkıntılarını gidermek için çok önemli çalışmalar yapacağım.
Seçim hazırlıklarına başladım. Hem esnaf ziyaretlerim hem de kamu kurum ve kuruluşları ziyaretlerinde bulunmaktayım. Görüş ve önerilerini alarak istişare etmek için ziyaretlerimiz hız kazanacaktır.
Tamamen şeffaf ve herkese eşit mesafede davranan bir başkan olmak için gece gündüz çalışmaktayım. Osmancık esnafı Nihat Kabakçı'ya 24 saat ulaşabilecek. Esnafa hizmet vermek ve sıkıntılarını gidermek adına özel çalışmalarımızı hayata geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Seçim gününe kadar durmadan adım adım değerli esnafımıza olan ziyaretlerimizde çalışmalarımızı anlatarak onların talep ve şikayetlerini de değerlendirerek en iyi kararlar doğrultusunda seçime doğru adım adım ilerleyeceğiz inşallah.
Seçim gününe kadar esnaflarımızdan desteklerini esirgemeyeciğine umudum tam.
Bizler yeni ve genç bir kadro ile bundan sonra kurumlar ve esnafların arasında köprü olmak için yola çıktık. Allah çıktığımız bu yolda hayırlar eylesin diyerek, esnaflarımızdan yapılacak olan seçimlerde destekleri bekliyoruz” dedi.

Nihat Kabakçı kimdir?

1974 Osmancık doğumlu olan Kabakçı, Osmancık lisesinden mezun oldu.
İş hayatına Osmancık'ta 1986 yılında pideci olarak çalışmaya başladı. 2000 yılında kendi iş yerini kurup Aspava Pide ve Lahmacun Salonu olarak halen faaliyet göstermekte.
Kabakçı evli ve iki çocuk babasıdır.