Bunlardan biri olan Nevizade Cafe Bistro Osmancıkta kalabalık bir katılım ile sağlanan açılış dualarla gerçekleşti.

6 Ağustos 2021 Cuma günü saat 14.00 da Gemici Mahallesi Sahil yolu Caddesi Kızılırmak kıyısı No:19 Osmancık adresinde görkemli bir açılış gerçekleşti.

Açılışa Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, Ak Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amir ve müdürleri, siyasi parti üyeleri ile çok sayıda davetli esnaf ve vatandaşlar katıldı.

İşyeri Nevizade Cafe Bistro açılışında işletme sahipleri Mevlüt Yılmaz ve Vahit Özsoy tüm misafirlere bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ve Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör hayırlı olsun dilekleri ile işletmenin hem ilçeye hem de kendilerine bol bereketli olmasını temenni etti. Osmancık’ta işletmeciler sayesinde kendine yakışır güzel mekanların görülmesi ayrıca memnun ettiğinin altını çizerek bu tarz işletmelerin devamlılığı için maddi ve manevi değerler göz önüne alınarak daha da ileriye taşınmasını dilediler. Hoca efendinin yapmış olduğu duanın ardından beraberindekiler ile kurdele alkışlar eşliğinde kesildi.

Mevlüt Yılmaz ve Vahit Özsoy işletme sahipleriMevlüt Yılmaz ve Vahit Özsoy açılışa katılan tüm misafirler ile tek tek ilgilenerek işletme hakkında bilgi verdi.

İşletme sahipleri Yılmaz ve Özsoy; yaz ayının gelmesiyle hazırlıklarımızı tamamladığımız işyerimizin açılışını dostlarımız ve Osmancık halkı ile açtık. Amacımız şehrimize yakışır güzel ve nezih mekanlar oluşturmak. Bizler üstümüze düşen görevi layıkıyla yapmaya çalıştık ve çalışacağız. Yeni işyerimizi açmış bulunmaktayız. Sektörümüzde farklı konseptlerle birçok işletmelere imza attık. Osmancığımızın en gözde yerlerinden biri olan Kızılırmak kenarında da bir yerimiz olsun istedik. Osmancık halkının da kendine yakışır nezih ve ferah bir ortamda konseptliğimiz Nevizade Cafe Bistroile hizmetimize start verdik” ifadelerinde bulundular.

Nevizade Cafe Bistro günün konseptine uygun mekanı ile dikkatleri çekerken menü çeşitlerinin zenginliği ise dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca ortamın ferah ve açık alan oluşunun yanı sıra essiz Osmancık manzarasına damgasını vuran Kızılırmak, tarihi Koyunbaba Köprüsü ve Kandiber Kalesi’nden oluşan üç eserin yan yana oluşu, hatıra fotoğraflarını süsleyen en güzel karelerini yakalayacağınız öz çekim yapabileceğiniz seçkin mekanlardan birisi durumda. Nevizade Cafe Bistro donanımlı ve güler yüzlü kadrosu ile kaliteli hizmeti mekanlarının müşterileri için sunmaktadır.

Ayrıca bu mutlu günümüzde bizleri onurlandıran tüm eş, dost, akraba ve arkadaşlarımızın yanı sıra, Sayın Çorum Milletvekilimiz Av. Oğuzhan Kaya’ya, Osmancık Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Gelgör’e, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Hüseyin Cebeci’ye, AK Patrti İlçe Başkanı Sayın Şerif Okudan’a, MHP İlçe Başkanı Sayın Satılmış Karatağ’a, daire amirlerimize ve müdürlerimize, esnaflarımıza, siyasi parti üyelerine, bizzat gelerek eşlik ettikleri için işletmemiz adına sonsuz teşekkür ederiz. Bir takım sebeplerden dolayı katılamayıp çelenk, çiçek, gönderen ve çeşitli iletişim araçları ile hayırlı olsun dileklerini ileten Tüm Osmancık halkına teşekkür ederim” dedi.

Katılımcıların işyerini gezmeleri ile son bulan programda çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Osmancık Haber Gazetesi olarak yeni açılan Nevizade Cafe Bistro’nun Osmancık’a ve işletme sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.