Osmancık Dernekler Federasyonu (OSDEF) Başkanı Oğuzhan Er, minik yürekleri ısıtmak için hayırseverlerin katılımı ile bu yıl daha geniş bir kampanya düzenleyerek, ulaşılamadık çocuk bırakmayacaklarını ifade etti.

Başkan Oğuzhan Er, "Malumunuz olduğu üzere kış mevsimi artık geldi ve maddi durumu elverişli olmayan çocuklarımız bu soğuk havalarda kışlık giyecekten mahrum durumdadır. Birçoğumuz çocukluğumuzda benzer zorlukları yaşamışızdır. Şimdi çocuklarımızın aynı zorlukları yaşamaması adına, bir ablası bir ağabeyi olarak ellerinden tutmak bizlere düşen bir görevdir.

Siz değerli hayırseverlerin katılımıyla bu yıl daha geniş bir kampanya düzenleyerek, ulaşamadığımız çocuğumuz kalmasın istiyoruz. Bizler için az gibi görünen miktarlar çocuklarımızın hem bedenini hem de küçücük yüreklerini ısıtmaya yetecektir. Destekleriniz için şimdiden sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. (Kampanyamız için Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye ile koordineli olarak çalışma yapılmaktadır.)" şeklinde açıklama yaparak, kampanyaya destek istediklerini vurguladı.