17 Yaş Balkan Badminton Şampiyonasına hazırlanan Badminton Milli Takımına Osmancık'tan 6 isim katıldı.
15-17 Temmuz 2016 tarihinde Bursa’da yapılacak olan 17 Yaş Balkan Badminton Şampiyonasına hazırlanan Badminton Milli Takımına Osmancık'tan 6 sporcu katıldı.
15-17 Temmuz 2016'da Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yapılacak olan 17 Yaş Balkan Badminton Şampiyonası’na katılacak sporcuları belirlemek amacıyla 11-14 Temmuz tarihleri arasında seçmeler yapıldı. 5 kategoride yapılan seçmeler sonucunda Osmancıklı 6 sporcu Milli Takıma seçilerek Balkan şampiyonası kadrosuna girmeyi başardı.
Türkiye Badminton Federasyonu ve teknik kurulu nezaretinde gerçekleştirilen seçmelere Osmancık İsmail Burak Derindere Gençlik Spor Kulübü ve Türkiye Badminton Milli Takım Antrenörlerinden Barış Boyar ile birlikte katılan Osmancıklı sporcular Kubilay Sadi ve Mesut Sezer ,tek erkekler ve çift erkekler kategorilerinde,Yaren Dölcü ve Eda Nur Köybası ,tek bayanlar ve çift bayanlar kategorilerinde, Hilmican Şimşek tek erkekler ve karışık çiftler kategorilerinde,Ceren Özdemir ise tek bayanlar ve karışık çiftler kategorilerinde Milli Takımda oynayarak ülkemizi temsil edecekler.
Milli takıma 6 sporcu göndermenin kendilerini gururlandırdığını kaydeden Antrenör Barış Boyar genç yetenekleri Türkiye'ye kazandırdıkları için mutlu olduklarını kaydederek yarın başlayacak müsabakalarda Milli Takımımıza başarılar diledi.