Er, "Acıları, hayalleri, hedefleri, sevinçleri, üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakmaktayız. 2020 hepimiz için oldukça zorlu geçti. Tüm Dünya’yı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla ülke olarak hepimiz zorlu bir süreçten geçiyoruz. Temizlik, maske, mesafe kurallarına uyarak, tedbirler doğrultusunda bu virüs tehlikesini en kısa zamanda atlatarak aydınlık günlere kavuşacağız" dedi.

Osmancık Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Oğuzhan Er, yeni yıl mesajında şunları dile getirdi:

"Başta sağlık çalışanlarımız ve kolluk görevlilerimiz olmak üzere, bu salgınla mücadele eden devletimizin tüm kademelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şimdi yeniden, yeni bir yılın hayallerini kuruyor, planlarını yapıyoruz. 2021 yılı umarız ki hepimiz için arzu ettiklerimizden çok daha fazlasını yaşatır. Hepimize önce sağlık, huzur, mutluluk ve bol bereket getirir.

Ülkemizde ve tüm dünyada barış, huzur ve kardeşliğin hakim olacağı bir yıl olur. Yeni yılın, en başta millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde, şirin ilçemizin ve ülkemizin hedeflerine katkı sağlamak için hiç durmadan çalışacağımız, üreteceğimiz bir yıl olmasını diliyorum. Bu yıl da siz kıymetli üyelerimize ve şehrimize en iyi ve en etkin hizmetleri gerçekleştirmeyi kendimize amaç edindik.

Bu duygu ve düşüncelerle; Osmancık Dernekler Federasyonu olarak başta çok değerli Osmancıklı hemşehrilerimiz olmak üzere, milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, gelecek nesillere gururla bırakacağımız bir dünya dileklerimizle, sevgi ve saygılarımızı sunarız."