İşletmeciliğini Özkan Pençe’nin yaptığı Kebapçı Özkan Usta Çiftlikler Mahallesi Hasan Bağı Küme Evleri No:70 D-100 Samsun-İstanbul yolu istikametinde 5bin metrekare alanda hizmet vermeye başladı. D-100 Samsun-İstanbul Karayolu üzerinde hizmet veren işletme sadece yol müşterilerine değil Osmancık halkına da hizmet veriyor. Zengin mutfağı ile dikkat çeken işletmede, hijyeninde ön planda görüldüğü, kaliteli hizmet anlayışı ile bütünleşerek aranılan mekanlardanbiri halinde olmuştur.

İşletme olarak yol üzerinde hizmet veren işyerinde çok yerde bulamayacağınız İskender’i Kebapçı Özkan Usta’dan tatmadan geçmeyiniz diyen işletme sahibi Özkan Pençe sözlerine şöyle devam etti.

Pençe; “Dünya ve Ülkemiz genelinde yaşanan coranavirüs nedeni dolayısıyla pandemi süresince esnek çalışma saati oluşturduk. 24 saat açık olan işletmemiz bu süreçte 12 saat olarak hizmet vermektedir. İnşallah bu günleri geride bırakıp eski günlere geri döneriz.

İşletme sahibi olarak Ankara, İstanbul, İzmir, Gaziantep gibi büyük şehirlerde görev aldığım süre içerisinde edindiğim tecrübe ve deneyim ile menülerimizde iddialıyız.

Gerçek kaliteyi memleketim Osmancığa kavuşturmak için varız. Mesleki deneyimimde 25 yılı geride atmış bulunmaktayım. Deneyimimi memleketim Osmancıkta hizmet vererek devam ettirmek istedim. İşletmemin tüm sorumluluğu üslenmiş durumda olan birisi olarak kendi evimde yiyip içmediğim malzemeyi dükkanıma koymuyorum. Ürün kalite ve markası bizim için önceliklerimizden birisidir. Müşteri memnuniyetinin nereden geçtiğinin bilincindeyiz. İyi hizmet, iyi kalite ve hijyenik ortam memnun müşteri demektir.

Kebabcı Özkan Usta’da ikramlarımız arasında bulunan salata, ezme ve turşu çeşitleri, karışık ızgaralar, kuzu ciğer şiş, adana kebap, iskender, köfte, kahvaltı menüleri ile serpme kahvaltı, kırmızı ve beyaz et menüleri, soğuk ve sıcak içeceklerin yanı sıra anı tatlandıracak dondurmalı irmik ve taptaze sıcacık künefe ile masanızı taçlandırıyoruz.

Biz Kebabcı Özkan Usta olarak sadece yol müşterilerimize değil tüm Osmancık halkına ve çevre ilçelere de hizmet veriyoruz. İlerleyen süreçte alo paket servis hizmetimizde olacaktır.

İşletmemizde 10 kişilik istihdam sağlamaktayız. Yiyecek içeceklerimizin hijyenik ortamda hazırlanıp muhafaza edilmektedir. Günün her saatinde taptaze yiyecekler bulunmaktadır. Malzemelerimizi bizzat kendim inceleyerek alıp temin ediyorum. Mekan ve çevre düzen temizliği günün her saatinde düzenli olarak yapılmaktadır. Taptaze meşhur bakır semaverimizde ustamızın ellerinden hazırlanan çayı içmeden geçmemenizi tavsiye ediyoruz.

Kapalı ve açık alanlarımız sayesinde istediğiniz konforu yakalayacağınız işletmemizde mescit ve lavabolarımız bulunmaktadır. Biz mekanımızdan, ustalığımızdan, temiz ve ferah ortamda vermiş olduğumuz hizmetimizde iddialıyız. SizlerindeKebapçı Özkan Usta tercih edeceğiniz mekanlardan biri olsun istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim