Türk Kızılayı Osmancık Baş Temsilcisi İlçe Koordinatörü Belediye personeli Osman Sivritepe, Temsilciler Sosyal Yardımlaşma Hizmet Müdürü Mehmet Güler ve çarşı esnaflarından Özüdoğru Mobilya yetkililerinden Adil Kahraman oldu.
Türk Kızılay Osmancık Baş Temsilcisi İlçe Koordinatörü Osman Sivritepe, Eylül ayı itibaren görevi mevcut Başkan Hasan Kaçmaz’dan devraldı.
Yeni Baş Temsilci İlçe Koordinatörü Sivritepe, Türk Kızılay'ının yaptığı çalışmalar ve Osmancık Temsilcisi olarak ekibi ile yapacaklarını planladıkları çalışmalar hakkında kısaca Osmancık halkına şu bilgileri verdi.
Sivritepe; “Osmancık’ta Türk Kızılay İlçe Koordinatörlüğüne temsilcilerimiz ile start verdik. Önceliğimiz bir elin verdiğini diğer el duymayacak mantığıyla yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Şehrimize ve halkımıza vakıf kişiler olarak işimizi layıkıyla gönül esasına dayanarak yapacağız.
Ulucami Mahallesi Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi No: 43/A Osmancık (PTT karşısı) adresinde bulunan yerimizi canlandırarak çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz.
Bu ay içerisinde 24 ve 25 Eylül’de Osmancık’ta Kızılay Kan Bağışı yapılacaktır. Tüm halkımızın dünya ve ülkemizde yaşanan Covid19 korona virüs ile mücadelesi kapsamında duyarlı davranıp kan bağışında bulunmalarını bekliyoruz” dedi.