Osmancık’ın en önem gelir kaynaklarından biri olan pirinç fabrikalarda yerini aldı. Kavasoğlu Osmancık Pirinçleri; Osmancık yöresi %100 yerli mahsul pirinçlerini kaliteli ve dürüst ticaretliliği ile bilinen 1987’den buyana Güney Mahallesi Çorum Caddesi No:73 Osmancık adresinde hizmet veren işletme İlçeye kurulan Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ndeki yeni adresinde yerini aldı.

Organize Sanayi Bölgesinde günün konseptine uygun daha iyi, yeni vizyon ve konseptiyle düzenlenen Kavasoğlu Pirinç Fabrikası modern makineleri ile günlük 100 ton pirinç işlenmektedir.Şimdilik 30kişiye iş istihdamı sağlayan Kavasoğlu Pirinç Fabrikasında imalattan halka, toptan ve perakende satışlarının yanı sıra kaliteli ve dürüst ticaret anlayışı başta olmak üzere müşteri memnuniyeti ön planda tutularak Türkiye’nin her yerine satışları mevcuttur.

Kuşaktan kuşağa devam evden Kavasoğlu Pirinç Fabrikası yetkilileri “Pirincin yatağı Osmancık yani burası. Biz prensiplerimizden vazgeçmeden kaliteli ve dürüst ticaretimizi dedemiz ve babamızdan edindiğimiz tecrübelerle, bıraktıkları yerden aynı görüşle devam ettiriyoruz.

Fabrikamız olarak sadece Osmancığımızın pirincini alıp işliyoruz. Günümüz konseptine uygun yeni yerimizde müşterilerimize ve çiftçilerimize daha iyi hizmet sunabilmek için günün şartlarına uyarak çıtamızı her gün daha ileriye taşımayı hedefliyoruz. Satışlarımız imalattan halka olmakla birlikte toptan fiyatına perakende satışlarımız da internet üzerinden Türkiye’nin dört bir yanına satışı yapılmaktadır.

Firmamızın amacı, müşteri istekleri ve ilgili standartlara uygun gıda ürünlerini, deneyimli personellerinin kontrolü altında, hijyenik şartlarda, tüketici sağlığını ön planda tutarak, geleneksel damak tadından ödün vermeden, üretmek ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır. Ürettiğimiz ürünlerle pazarın tek hakimi olduk. Her geçen gün dünya markası olmaya yaklaşıyoruz. Farklıyız çünkü yenilikçiyiz. Binlerce lezzet içinden müşterilerimiz için en uygun olanını tespit ediyoruz ve kimsenin cesaret edemediği pazarlardayız” dedi.

Osmancık yöresi %100 yerli mahsul pirinçlerini bulabileceğiniz Kavasoğlu Pirinç Fabrikası Koyunbaba Mahallesi Kamil yolu üzeri Organize Sanayi Bölgesinde hizmetine hız vermeden devam etmekte. Toptan ve perakende alış ve satış işlemleriniz için bizzat ziyaret ederek ya da 0364 611 40 20 - 0542 662 66 23 numaralardan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Türkiye’nin dört bir yanından www.kavasoğlu.net adresinden ulaşabilirsiniz.