İMKB Okul Müdürü Ahmet Saltık başkanlığında, okul öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan proje ekibi belirlediği ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere toplamda 35 adet gıda kolisi yardım paketi hazırladı.

Ülke genelinde yaşanan Covid19 virüsü ile yaşam savaşı verilirken bu süreçte İMKB okulu büyük bir duyarlılık örneği gösterdi.

3 yıldır devam eden Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor projesi ile her yıl farklı bir etkinliğe imza atan proje koordinatörleri bu yılda hazırladığı bu etkinlikle gönülleri fethetmeyi başardı.

Bu projeyle fark yaratan Osmancık İMKB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi proje ekibi; bu etkinlik kapsamında desteklerini esirgemeyen okul personellerine, Osmancık Belediye Başkanlığına, Ekip Tekstil Fabrikasına, Newtex Giyim Fabrikasına, OSM Tekstil Fabrikasına ve Osmancık Mahalle Muhtarına bu projedeki maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür ve şükranlarını sundu.

Hazırlanan 35 adet gıda kolisi belirlenmiş ailelere Osmancık İMKB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi proje ekibi tarafında ziyaret edilerek hazırlanmış gıda paketleri teslim edildi.