İyi Parti heyetini İyi Parti Osmancık İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı, yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşıladı.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Erhan Usta, İyi Parti Genel İdare Kurul Üyesi Niğde Eski Belediye Başkanı Mümin İnan, İyi Parti Gik üyesi Kadriye Ünler, İyi Parti Çorum il Başkanı Bekir Özsaçmacı, İyi Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, İyi Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Erhan Turgut, İyi Parti Kargı ilçe Başkanı Numan Moral, Osmancık İyi Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İyi Parti heyeti ile değerlendirme toplantısında bulundular.

Toplantıda Türkiye ve Osmancık ilçesinin siyasi durumu ele alınarak, ekonomik ve sosyal sorunlar ele alınarak genel bir değerlendirmesi yapıldı.

Ardından Sivil Toplum Örgütleri ile esnaf ziyaretleri yapılırken, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Erhan Usta sorunları dinleyerek istekleri not aldı. T.B.M.M. de bu sorunları dile getireceğinin altını çizen Usta, Obruk Barajı'ndan gelen sulama kanallarının yapımını gerekli yerlere iletme sözü verdi. Çeltik ve tarımla uğraşan Çiftçilerin kredi, borç, ödeme ve destek uygulama konularında çalışacaklarını belirtti. İyi Partiye üye olan üyelerin Parti rozetlerini İyi Parti Gik üyesi Kadriye Ünler ile İYİ Parti Çorum il Başkanı Bekir Özsaçmacı taktı.

İyi Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel İskilip ve Bayat’ta, İyi Parti Genel İdare Kurul Üyesi Mümin İnan ise Dodurga ve Oğuzlar ilçelerinde ziyaretlerde bulunarak ilçe halkının nabzını yokladı. İyi Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel’e Bayat’ta İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Doğan, İyi Parti Genel İdare Kurul Üyesi Mümin İnan ise Dodurga ziyaretinde İyi Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Yıldız eşlik etti. Vatandaşlarla hasbihal eden Milletvekilleri, vatandaşların ve sivil toplum kuruluşlarının sorun ve talepleri yerinde tespit etti. Esnafları ziyaret eden milletvekilleri, tuttukları raporları ise Genel Merkez’e bildireceklerini ifade ettiler.