İmalattan Halka Cam Balkon, Pvc Kapı Pencere, Duşa Kabin, Sineklik, Komple Dekorasyon, Teras Kapatma, Çelik Kapı, Alüminyum Korkuluk, Giyotin, Kış Bahçesi, Sürgülü Sistem, Pergole Tente ve daha fazlasını Aksan Cam Balkon tarafından profesyonel hizmet anlayışı ile sunuyor. Aksan Cam Balkon 2005 yılında Ankara’da kurulmuştur. Katlanır Cam Balkon Sistemleri, Üstten Askılı Vitrin Sistemleri, Kış Bahçesi için Sürme Seri ve Aksesuarları, Aldoks Sistem, Birsan Kapı, Kale Aksesuarları, Aluminyum Korkuluk ve Küpeşte Sistem ve Aksesuarları ve Sineklik Sistemleri, perakende satışı ile Ankara’dan sonra Osmancık’ta da hizmet vermeye başladı.

Merkez imalat atölye Ankara ili Pursaklar ilçesinde faaliyette iken Osmancık’a şube açan Aksan Cam Balkon Yeni Mahalle Namık Kemal Caddesi No:26 (Telve Kafe karşısı) Osmancık adresinde faaliyete geçti. Aksan Cam Balkon olarak kaliteli ürün, sorunsuz teknik destek ve uygulamaları ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını Osmancık’ta devam ettirmekte olduklarını belirten işletme sahipleri Burak Aksan ve Sevgi Şen işletme hakkında şu bilgileri verdi.

İşletme sahipleri Burak Aksan ve Sevgi Şen; “Katlanır Cam Balkon, Vitrin ve Sürme Seri Sistemlerimiz ile ilgili daha kaliteli ve yenilikçi ürünleri siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunmak; sizlerin memnuniyetiniz ile hızlı hizmet anlayışımızdan ödün vermeksizin büyümek ve sektörün öncü kuruluşu olmaktır diyerek çıktığımız bu yolda memleketimiz Osmancık’a da şubemizi açarak hizmetimizi en iyi kalitede sunmayı hedefledik. İşletmemizde 20 kişilik montaj, 10 kişilik üretim ekibi ile tüm ürünlerin imalatı ve montajı ile yakından ilgilenen, müşteri memnuniyetini ve isteklerini daima üstün tutarak müşterilerine satış sonrasında da hizmet vermekteyiz. Amacımız sizin hayalinizdeki istekleriniz gerçekleştirebilmektir. Bunun içinde elimizden gelen imkanları kullanarak memnuniyetinizi ön planda tutarak işimizi yapmayı hedefliyoruz.

Amacımız her eve uygun ihtiyaç kriterine göre modeller sunarak hem şık hem de hesaplı ürünleri müşterilerimizle buluşturuyoruz. Siz değerli müşterilerimizin görüşleri ile beraber vizyonumuzu, firmamızı sürekli olarak değişen dünya koşullarına ve gelişen teknolojiye uygun çözümler üreterek, sektörümüzdeki mevcut şuan ki konumumuzu daha iyiye ve ileriye taşımaktayız. Bizlerde Osmancıklı olarak şunu çok iyi biliyoruz ki Osmancık halkı kalite ve güveni sonuna kadar hak ediyor. Bizler ürün kalitemize ve hizmetimize güveniyoruz. Tüm ürünlerimizin arkasındayız. Ürünlerimiz hakkında tüm bilgiye sahip olup müşterilerimize tek tek bilgi veriyoruz. Adresimize herkesi bekliyoruz. Yerinde görerek inceleyerek bilgi ve fikir sahibi olabilirsiniz.

Memleketimizdeki talep doğrusunda 150 metrekare bir alana sahip güzel bir showroom açtık. Isıcamda ve 8 milimetrede birçok sistemlerimiz mevcuttur. Tek seri yerine değil, her keseye uygun müşterilerimizin talebine göre cam balkon sistemlerimiz mevcut. Özellikle Osmancıkta bulunmayan bir sistem giyotin uzaktan kumandalı cam balkon sistemimiz bulunmaktadır. Beraberinde gene Osmancıkta bu işi yapan esnaflarımızdan farkımız 6 milimetre cam kalınlığında duşa kabin çeşitlerimiz vardır.

Ayrıca yakın bir zaman sonra işyerimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm Osmancık halkı açılışımıza davetlidir” dedi.