Osmancık Muhtarlar Derneği ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette belirlenen ihtiyaç sahiplerine gerekli yardımlar yapıldı.

Ankara'da ikamet eden Osmancıklı emekli Albay Mehmet Ceylan kamuda çalışan ve emekli olan arkadaşları ile birlikte Osmancık'ta bazı köylerdeki vatandaşları ziyaret etti.

Ankara'dan gelenler Osmancık Muhtarlar Derneğine uğrayarak Başkan Faruk Delibaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çalışkan, Muammer Demir ve Yaşar Tezer ile görüşmelerde bulunarak birlikte tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardım konusu üzerinde görüştüler. Hemşerimiz Emekli Albay Mehmet Ceylan ve arkadaşları ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek için belirlenen köylere giderek ihtiyaç sahibi ailelere yardım ettiler.

Emekli Albay Mehmet Ceylan; "Ankara'da arkadaşlarla birlikte bir araya gelerek 'Soysal Farkındalık Projesi' olarak ihtiyaç sahiplerine yardım etmek ve ihtiyaçlarını gidermek için karar aldık. Osmancıklı olarak ilçemizi seçtik. Osmancık Muhtarlar Derneği işbirliği ile birlikte çalışma içerisine girdik. Bundan sonrada ramazan ayında yine ihtiyaç sahiplerine gerekli yardımlarda bulunacağız" dedi.

Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş ise "Hemşerimiz Mehmet Ceylan ve arkadaşlarının Sosyal Farkındalık Projesi altında göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı ve İlçemize öncelik vermeleri, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıkları yardımdan dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.