ÖZEL HABER: SELMA ÇETİNDERE
Osmancık'ta yaşayan bir gurup duyarlı vatandaş, ilçede örnek bir kampanyaya imza attı.
İhtiyaç sahibi vatandaşlar için kıyafet, eşya ve oyuncak toplayan gönüllüler; maddi imkanı olmayan öğrenciler için de burs temin ediyor.
CHP Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakaş Arslan'ın öncülüğünde başlatılan kampanya kısa sürede büyük ses getirdi.

Tamamen gönüllülük esasına dayalı yardım kampanyası hakkında bilgi veren Aslı Karakaş Arslan, "Osmancık'ta gerçekten ihtiyaç sahibi olan fakat ihtiyacım var diyemeyen kişilere araştırıyoruz. Bu vatandaşlarımız için kıyafet, ev eşyası ve oyuncak topluyoruz. Bunların yanı sıra maddi ve market yardımında da bulunuyoruz. Bizler, tamamen aracı görevi üstleniyoruz. Bir elin verdiğini diğeri görmüyor" dedi.
Evinde fazlası olan vatandaşların temiz ve kullanılabilir durumdaki malzemeleri kendilerine ulaştırabileceğini belirten Arslan, "Burs ve gıda yardımı için ise hayırseverlerimizi Osmancık'ta yaşayan ihtiyaç sahiplerine yönlendiriyoruz. İhtiyaç sahipleri de yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız da müracaat noktalarına başvurabilirler. İhtiyaç sahipleri neye ihtiyaç duyarlarsa gönül rahatlığı ile bizlere iletebilirler" dedi.

Maddi yardımda ve gıda yardımında bulunmak isteyen vatandaşlar ile burs vermek isteyen hayırseverleri kampanyaya destek olmaya davet eden Aslı Karakaş Arslan; yardım talebinde bulunmak isteyenlerin Gemici Market, Beray Oto Halı Yıkama ve Aslı Çeyiz'e başvurmasını istedi.