İşadamı Yunus Emre Çakallı sosyal medyadan yapmış olduğu mesajında; "İhtiyaç sahibi insanlar için yardım kampanyası başlatmayı düşünüyorum.
200 adet erzak kolisi 150tl. Erzakları yerel marketlerden değil Mahalle bakkallarından alıp esnafada destek olmak istiyorum. İhtiyaç sahibi insanları Mahalle Muhtarlarından öğrenip gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak.
Bu soğukta Rabbim tüm ihtiyaç sahiplerinin yardımcısı olsun. Bizlerde vesile olup elimizden geleni yapalım. Şahsım adına 30 koli benden. Paylaşım yaparak daha fazla kişiye ulaşalım. Desteklerinizi bekliyorum" dedi. Osmancık'ta başlattığı kampanyaya Genç İşadamı Yunus Emre Çakallı 30 koli kendi adına hazırlanarak 200 koli tamamlandığında muhtarların vermiş olduğu adreslere giderek bizzet kendi elleri ile teslim ettiler.
Çakallı; "Bizler imkanlarımız doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa faydamız dokunsun istedik. Sağolsunlar duyarsız kalmayan birçok hayırsever arkadaşlarımız oldu. İnşallah bundan sonra da bu tarz çalışmalarımız devam edecek."