Gelecek Partisi Osmancık İlçe yönetim kurulunca 21/05/2021-7 tarih sayılı alınan kararlar gereği bazı değişiklikler yapılarak, ilçe teşkilat başkanlığına Osman Ölçer, İnsan Hakları Başkanlığına Ahmet Buruk getirilerek çalışmaların devamı ve verimliği konusunda istişareler yapıldığı bildirildi.

Gelecek Partisi Osmancık İlçe İnsan Hakları Başkanı Ahmet Buruk, "Partimiz genel merkez çalışmalarını temiz siyasetle çıkmış olduğu bu yolda ötekileştirici değil, birleştirici, aşağılayıcı değil destekleyici, Ayrıştırıcı değil Birleştirici, Ayrımcı değil, Bütünleyici olarak manevi değerlerimize sahip bireyler olmamız ve saygı sevgi ve bütünlüğümüzü menfaatlerimiz üzerine kurmamak adına çalışmalarımızı yapmamızı benimsemektedir. İlçe teşkilatı olarak bizde sayın genel başkanımız ve kurucu üyelerinin benimsediği tüzük gereği çalışmalara devam ederken amacımızın halka hakka hizmet ve saygı ilke olmasına dikkat etmekteyiz.

Parti açıklamaları yönetim kurulu üyeleri ve konumlar gereği olması dolaysı ile yetki sahibi olmayan bilgi ve kesin karar olmaksızın yapılan açıklamaların dikkate alınmaması, parti tüzüğü gereği yapılan değişiklikle Kenan Kum’un görev ve yetkilerinin sonlandırılması kararı verilmiştir. Yaptığı veya yapacağı açıklamalar İlçe yönetimimiz çalışmaları dışındadır." dedi.