Osmancık Cumhuriyet Mahallesi Kanal Sahil Sokakta hizmet vermeye başlayan merkezin açılışına Osmancık Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Cebeci ve Kadir Eskiadam, Ak Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, Önceki Dönem Belediye Başkanı Hamza Karataş, Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Küçükgöz, Osmancık Müftülüğü Şube Müdürü Harun Gökcük, Zabıta Müdürü Emrah Baş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nadir Öksüz, Milli Eğitim Şube Müdürleri, AK Parti İlçe Teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.
Osmancık Müftülüğü Şube Müdürü Harun Gökcük'un açılış duasının ardından kurdele kesilerek merkez hizmete girdi. 
Fizyotek Fizyoterapi Merkezi Diyetisyeni İrem Çelebi, iş yeri hakkında branşı ile ilgili yaptığı açıklamada “Kilo alma, kilo verme, sporcu beslenmesi, gebelikte beslenme, çocuklarda beslenme, hastalıklarda beslenme alanında hizmet veriyoruz. Görüşmeler için ücretsiz analiz randevusu alabilirsiniz” dedi.
Fizyoterapist Bilal Baskın da fizyoterapi alanında “Lenfödem, fibromiyalji, sırt ağrıları, fibrozit (kulunç), diz yaralanmaları, spor yaralanmaları, baş ağrıları (migren), skolyoz – kifoz – lordo, bel ağrıları ve fıtıklar, omuz ve kol problemleri, boyun ağrıları ve fıtıkları, çene eklemi rahatsızlıkları, menisküs bağ yaralanmaları, postural (duruş) bozuklukları, eklem kireçlenmesi ve ağrılarının tedavisinde hizmet verdiklerini dile getirdi. 
Fizyotek Fizyoterapi Merkezi Diyetisyeni İrem Çelebi ve Fizyoterapist Bilal Baskın, "Bel ve boyun fıtığı rahatsızlıkları için adresiniz Fizyotek. Ücretsiz ön görüşme ve analiz için 0543 845 19 00 numarasından randevu alabilirsiniz" dedi. 
Osmancık Haber Gazetesi olarak Osmancık'a yeni açılan Fizyotek Fizyoterapi Merkezi'nin hayırlı olmasını diliyoruz.