İşletmeciliğini Kemal Eker’in yaptığı Avlu Cafe Bistro, Hıdırlık Mahallesi Hıdırlık Sokak No: 23 (Atatürk Ortaokulu arkası) adresinde otantik ve Ege konseptine uygun dizayn edilmiş şekli ile oldukça dikkat çeken mekanı ile hizmete başladı.

700 metrekare alan üzerinde 500 metrekare açık alan 200 metrekare kapalı alandan oluşan Avlu Cafe Bistro haftada 2 gün canlı müzik eşliğinde Türkiye çapında ün yapmış kahve ve pasta markası olan Sweet Heaven ürünleri müşterilerine keyifli dakikalar geçirerek günün yorgunluğunu attıracak hizmet anlayışı ile sunuyor.

Yeşillikler ve rengarenk ışıklar ile rahatlatıcı su sesi eşliğinde, içerisinde çocuk bakım odası, salıncak, mescit bulunan, anılarınızı süsleyecek ve ölümsüzleştirecek farklı köşeleri ile kendinizi özel hissedeceğiniz Avlu Cafe Bistro’da evinizdeki rahatlığı bulmakta zorlanmayacaksınız.

Sosyal mesafe kurallarına uygun dizayn edilmiş oturma düzeni ile yaklaşık 200 kişiyi ağırlama kapasitesi bulunan Avlu Cafe Bistro’ya ilk girildiğinde Ege’nin Osmancık'a taşındığı hissine kapılacağını eşsiz görüntüsü ile şaşkınlığınızı gizleyemeyeceğiniz mekanda size düşen sadece anın tadını çıkarmak olacaktır.

Mekanın görsel şovu biryana enfes tatları ile de dikkat çeken Avlu Cafe Bistro’da; et ve tavuk menüleri, fast food, sıcak soğuk içecekler, özenle seçilmiş şefin tecrübesi damak tadınıza hitap edecek. Ana yemek öncesi ve kahvaltıda çorba çeşitlerinin yanı sıra kişiye özel diyet menüsü, meyve tabağı, kavunda dondurma, 70’e yakın sıcak içecek seçeneği, 40’a yakın soğuk içecek seçeneği ve 20’ye yakın tatlı çeşidi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor.

Ayrıca tüm özel gün ve eğlencelerde toplantı ve yemek organizasyonu için 0532 405 0719 nolu irtibat numarasından randevu alınarak işlemler gerçekleştirilebiliyor.

Yaklaşık 10 kişiye istihdam sağlayan Avlu Cafe Bistro İşletme sahibi Kemal Eker işletmesi hakkında şu ifadelere yer verdi. İşletme Sahibi Eker; “Osmancık ve Osmancık halkı için layığı olan hizmet anlayışını mekan ve zengin mutfak menüsü yanı sıra Türkiye çapında ün yapmış kahve ve pasta markası Sweet Heaven ile hizmet vermekteyiz.

Doğal reçetelerle hazırlanan pastalarımız, keklerimizi ve turtalarımızı keyifle vakit geçireceğiniz mekanımızda kahvesiz gitmez dedik ve yanına en iyi gidecek kahvelerin de bizim elimizden çıkmasını istedik. Geleneksel olarak tüketilen ve bitkilerin en etken kısımlarını içeren Sweet Heaven enfes Bitki Çayları, çikolatalar, lokum, draje ve waffle soslarıyla, soğuk kahve ile serinlemek isteyenler için Kokteyl Şurupları, pastalar, kekler ve turtalar, tamamen katkısız, doğal ve yöresel bir tat olan heaven limonata ile sizleri bu lezzete kavuşturmanın mutluluğunu şimdiden yaşıyoruz.

Tüm Osmancık halkını mekanımıza davet ediyoruz. Sıcak yaz gününde serinleyeceğiniz yeşillikler içinde açık alanımızla birlikte gece ve gündüz istediğiniz saatte günün yorgunluğunu atabilir, keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Soğuk kış aylarında ise kapalı alanımızda sıcacık ortamda aynı nezihi yaşayabilirsiniz. Uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışımızın yanı sıra müşteri memnuniyetimizi ön planda tutarak işimize dört elle siz değerli müşterilerimiz için sarılacağız. Avlu Cafe Bistro bizim değil hepimizin mekanı bizlere sizler ve Osmancığımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Pazartesi günü yapılan dualarla Osmancık halkının hizmetine sunulan Avlu Cafe ve Bistronun açılışına Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İyi Parti Osmancık İlçe Başkanı Mustafa Boyacı, Osmancık Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Mustafa Potuk, Ziraat Bankası Müdürü Mehmet Yılmaz, işadamları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış sonrası katılımcılara canlı müzik eşliğinde çeşitli ikramlarda bulunuldu.