Osmancık Deva Partisi İlçe Başkanı Özdemir Göbel, "Biz diyoruz ki;eğer tohumlar filizlenecekse damlacıklardan olacaktır. O yüzden adımız DEVA, logomuz DAMLA'dır.

Genç, yaşlı, erkek, kadın hep birlikte Türkiye'yi ileriye taşıyacak olan DEVA Partisi gün geçtikçe büyüyor. Her gün yüzlerce fedakar insan bu kapsayıcı,yenilikçi ve ayakları yere basan harekete katılıyor.Çünkü biliyorlar ki çocuklarımızın geleceği Türkiye'nin çağı yakalamasını sağlayacak bir yönetim sayesinde güvende olacaktır" diyerek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

en öncelikli dertlerini en üst yönetimden en alt yönetim kademesine kadar çok iyi biliyoruz ve hepsi için planlarımız var.

Sen de bu kırgınlıklardan,yoksunluklardan,adaletsizlikten,bu sıkışmışlıktan çıkarak; anlamak, dinlemek,sorunlara çözüm bulmak,ilerlemek ve mutlu olmak,güzel günlere giden yolun bir parçası olmak istiyorsan eğer.....

Barışmaya,buluşmaya,özgürlüğe ve adaletli bir düzene ihtiyacın varsa senin de hepimiz gibi; varsa niyetin,bu yara almış,yorulmuş halden çıkmaya ve ülkeni de çıkarmaya... Kendine, kentine,ailene, memleketine yepyeni ufuklar açmaya niyetliysen eğer...

Biz buradayız. Yola çıkıyoruz ve hakiki değişimler için çalışmaya başlıyoruz. Bu ülkeye aydınlık,özgür,hakkaniyetli,bereketli ve adil günleri getirmeye kararlıyız.

Bu sorumluluğu almaktan geri durmayacağız. Seni de bekliyoruz.

Osmancık DEVA partisi seçimli kongresini yaparak yönetim kurulunu tüm organlarıyla birlikte hayata geçirmiş bulunmaktadır.Ayrıca şehrimize yakışır parti binamızda bu hafta içinde faaliyete geçerek halkımıza kapılarını sonuna kadar açmıştır.Bununla birlikte, partimize üye kayıtlarına yine bu hafta içinde başlamış olacağız. Halkımızın gösterdiği teveccühe mazhar olmak için çok çalışacağız. Biz bu çatının altında sadece bir teşkilat değil,aynı zamanda yeni bir siyasi kültür inşa ediyoruz. Dargın değil kucaklaşan bir ülke."