Osmancık'ta gerçekleştirilen AK Parti Osmancık İlçe Teşkilatı'nın istişare toplantısına katılan Milletvekili Kaya, burada bir konuşma yaptı.

"Adeta dört bir yandan kuşatıldığımız en sıkıntıyı zamanlarda dahi milletimiz bu vazifeyi yine AK Parti'ye tevdi etmiştir" diyen Milletvekili Kaya, AK Parti'nin seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünen bir parti olduğunun altını çizdi. Milletle aralarındaki gönül bağının her daim devam edeceğini dile getiren Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Türkiye'nin 17 yıldır nasıl çağ atladıysa 2023 hedeflerine de ulaşacağını vurguladı. Kaya, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"AK Parti Teşkilatlarında Ağustos 2001'den bu yana görev yapmış davamızın bugünlere gelmesinde rol almış gayret sarf etmiş kardeşlerime şahsım partim ve Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan adına şükranlarımı sunuyorum. Ebediyete intikal etmiş başta kadın kolları kurucu Başkanımız Hafize Özüdoğru, yönetim kurulu üyelerimiz Arif Düşünceli, İsmail Ertekin ve İl Genel Meclis üyelerimiz Zerat Zeytinli'ye Allah'tan rahmet diliyorum.

DAVANIN BÜYÜMESİ İÇİN ÇALIŞMAK ERDEM VESİLESİDİR

AK Partilerin eskisi yenisi olmaz çünkü AK Partili olmak demek sadece bir partinin rozetini taşımaktan ibaret değildir. AK Partili olmak demek bu ülkenin milletin asırlara sari medeniyet davasının bayraktarlığına talip olmak demektir.

Teşkilat yöneticisi belediye başkanı milletvekili gibi görevler bu büyük yürüyüşte sadece birer hizmet vesilesidir, hizmet vasıtasıdır. Asıl önemlisi de hiçbir sıfat sahibi olmadan da o davanın büyümesi için çalışmak erdem vesilesidir. Bunun için hiçbir kardeşimizi eski AK Partili olarak sıfatlandırmadık sıfatlandırmayacağız. İnşallah bizim davamız kıyamete kadar ayakta kalacaktır.

Bu bakımdan şu anda birlikte olduğumuz arkadaşlarımızın aktif herhangi bir görevleri olsun olmasın AK Parti davasının neferleri olarak ebedi temsil olarak görüyor ve alkışlıyorum. Elbette bu kul kutlu yolculukta yolcu çocukta yoldan çıkanlar yolunu kaybedenler kerameti kendisinde görenler olmuştur olacaktır. Bu ilk insandan bugüne denk var olan bir gerçektir işte en önemlisi de kabil ile habil meselesidir.

Dava adamı sıfatını sonuna kadar taşımak herkese nasip olmaz biz kimin nereye gittiğine değil, kendimizin hangi istikamete yürüdüğüne bakarız. 18 yıldan beri neredeyse tüm kardeşlerimizle aynı istikamette yürümeye devam ettiğimizi görüyoruz. Partimize emek vermiş bu büyük davanın yükünü omuzlamış fedakarlık yapmış yeri geldiğinde bedel ödemiş bu kardeşlerimizle bir kere daha buluşmuş olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bana böyle bir dava bu davanın içerisinde sizler gibi arkadaşlarla yol arkadaşlarıyla gönül ve mücadele arkadaşlarıyla birlikte olmak nasip oldu.

Adeta dört bir yandan kuşatıldığımız en sıkıntılı zamanlarda dahi milletimiz bu vazifeyi yine AK Parti'ye tevdi etmiştir. Haziran 2018'de yapılan milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimi ile 31 Mart seçimlerinin sonuçları bize çok önemli sonuçlar mesajlar veriyor. Yapacağımız 7. Olağan kongremizde partimize teşkilatımızı yenileyeceğiz ve milletimizin bize vermiş olduğu mesajları alacağız.

SEÇİMLERİ DEĞİL GELECEK NESİLLERİ DÜŞÜNEN BİR PARTİYİZ

Gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünen bir partiyiz. AK Parti'yi diğer partilerden ayıran en önemli özellik budur. Kısır siyasi çekişmeler gündemler kişisel hesaplar yerine büyük ve güçlü Türkiye hayaliyle engin ufuklar açılarak garkımızı bir kez daha gösterdiğimize inanıyorum. Tabu bu durumu hepimizin daha çok çalışmasına daha çok gayret göstermesini gerektiriyor. İşte bunun gereğini yerine getirmek üzere sizleri partimizin saflarında daha etkin daha yoğun bir şekilde katkı sağlamaya davet ediyorum. Partimize hizmet bütün kardeşlerimizi bir araya getirecek yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. AK Parti her dem yeniden doğanların partisidir.

DEDİKODULARA KULAK ASMAYIN

Milletimizle aramızdaki gönül bağı inşallah her daim devam edecek. Türkiye 17 yıldın nasıl çağ atladıysa 2023 hedeflerine de ulaşacağız. Yeter ki şu aramızdaki muhabbet iklimini koruyalım, kuvvetlendirelim, daha da yaygınlaştıralım bu konuda sizlere çok önemli görevler düşüyor. Her birinizin tecrübenizle birikiminizle AK Parti ve Türkiye'ye önemli hizmetler yapabileceğinize inanıyorum.

Sağda solda dedikodulara kulak asmayın fitneye fesata sert tepki koyun biz işimize bakalım, yolumuza devam edelim."