Her yıl farklı bir okulun düzenlemiş olduğu programda bu yıl Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi düzenledi.  28 Ekim 2021 Cuma günü “Kortej Yürüyüşü” ve “Çelenk Sunma Töreni” ile başladı.
Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Cumhuriyet Savcısı İsmet Turgut Gülşen, Osmancık Emniyet Müdür Vekili Ahmet Dilbaz, Osmancık Jandarma Komutanı Üsteğmen Nuri Uyar, Osmancık Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Cebeci ve Kadir Eskiadam, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, Osmancık Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci,  Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, oda Parti başkanları, sivil toplum örgütleri, gazilerimiz, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.
Protokol üyelerinin törene katılanların ve halkın bayramını kutlanarak Kortej Yürüyüşü Osmancık Belediye Binası önünden Hükümet Binası önüne kadar gerçekleşti. Tamamlanan yürüyüşün devamında çelenk sunma törenine geçildi. Hükümet Binası önünde Kaymakamlık ve Belediye Çelengi anıta sunuldu. Devamında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak son buldu.