Ak Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, Gençlik Kollarının hazırlamış olduğu “Hastalarımızı Unutmayalım” programı kapsamında kandil simidi dağıttı.

Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, Regaip Kandilinde yatsı namazında Osmancık Beyler Çelebi Camiinde (Ulu Camii) Esnaf ve Sanatkarlar Odasının düzenlediği esnaf ve sanatkarlar için okutulan Mevlid programına katıldı. Recep Cıplak, cami çıkışı vatandaşa kandil simidi dağıtarak halkın kandilini kutladı.

Camideki mevlid programından sonra Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığının hazırladığı “Hastalarımızı Unutmayalım” programı kapsamında Devlet Hastanesinde çalışan personel ile hastalara da kandil simidi dağıtan Recep Cıplak, yatan hastalara acil şifalar diledi ve Regaip Kandilini kutladı.

Hastane çıkışı şehrin giriş ve çıkışlarında güvenlik için 24 saat nöbette olan kontrol noktalarını ziyaret eden Cıplak, güvenlik güçlerinin de Regaip Kandilini kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Regaip Kandili dolayısıyla güzel bir program yaptıklarını belirten Recep Cıplak, Gençlik Kolları Başkanlığının hazırladığı program için Başkan İbrahim Şişli ve Ak Gençlik ekibine teşekkür etti