Ağustos ayında Çorum’a gelmesi beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyareti öncesi CHP’den bir grup milletvekili Çorum’a gelerek, sivil toplum kuruluşları ile görüştü.

Bu kapsamda odaları ziyaret eden CHP milletvekilleri, esnaf temsilcilerinden Osmancıklı esnaf ve sanatkarların, çiftçilerin, şoförlerin ve oda üyelerin sorunlarını yetkili ağızlardan dinlediler.

Genelde pandemi döneminde yaşadıkları zorluklardan bahseden esnaf odası başkanları, talep ve beklentilerini CHP’li vekillere aktardılar.

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker ve yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Millet İttifakı iktidarında tüm sorunların üstesinden geleceklerini söyleyerek, ayrıca tüm sorunların takipçisi olacaklarını kaydetti. Ayrıca "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü"nün 5. Yıldönümü yad ederek hemen devamında gelen Kurban Bayramını şimdiden kutlayarak hayırlara vesile olmasını dilediler. Son olarak CHP İlçe Başkanı Sadık Eker, ilçe binasında milletvekilleri misafir ederek ilçe çalışmaları hakkında istişarelerde bulundular.