Osmancık AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, bir araya gelerek Arafat Tepesi mesire ve piknik alanı çevresindeki çöpleri topladılar. Osmancık AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mürsel Karatağ, yapılan çevre temizliği ile ilgili olarak bir açıklama yaptı: “Bizler gençlik kolları gönüllü üyelerimiz ile Osmancık ilçemizde güzel bir etkinliği yaptık. Daha öncede farkındalık oluşturmak amacıyla bu ve buna benzer etkinliklerimiz olmuştu. Bundan sonraki etkinliklerimizde Osmancık halkını da yanımıza alarak daha etkili ve geniş kapsamlı başka başka etkinliklere imza atmak istiyoruz.

Amacımız içinde yaşadığımız temiz bir çevre temiz bir toplum. Bunun için elimizden geleni yapmaya ve bu tür sosyal faaliyetlerde bulunmaya partimizin gençlik kolları üyelerimizle yapmaya çalışacağız. Temizlik imandandır düsturu ile yola çıktık.

Biz gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için, çevreci, vatanını, milletini seven, doğaya saygılı olan bireyler olarak davranış kazandırmak ve yetişmelerine örnek olmak için yola çıktık. Başaracağız ” şeklinde ifadelerde bulundu.