Ak Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, “Osmancık’a geçen yıl Güreş Eğitim Merkezi için söz vermiştim. Bu işin de sonuna geldik. Gelecek yıl Güreş Eğitim Merkezi’ni hizmete açmayı hedefliyoruz. Ayrıca Gençlik Merkezi kurulması için de çalışmalarımız sürüyor. Yeri bile ayarlandı. Mahallelerimizde yollar, alt yapı hizmetleri yapıldı. Her mahalle parkına kavuştu. En önemlisi de bölgeye hizmet edecek hastane inşaatı hızla yükseliyor. Osmancık’ta yatırımlar sürüyor” dedi.
Osmancık’ta festival kapsamında düzenlenen Güreş Müsabakalarında katılan ve Osmancık halkına hitap eden Ak Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, ilçede gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi. Osmancık’ta bir çok alanda yatırımlar gerçekleştirildiğinin altını çizen Bağcı, “Mahallelerimizde alt yapı ve yol yatırımları sürüyor. Her mahalle belediyemizin çalışmaları ile parkına kavuştu. Çocuklarımız için oyun alanları oluşturuldu. En önemlisi de hastane inşaatı hızla yükseliyor. Osmancık bölgeye hitap edecek olan modern bir hastaneye kavuşuyor” diye konuştu.
Geçtiğimiz yıl katıldığı festival programında Güreş Eğitim Merkezi için söz verdiğini hatırlatan Bağcı, bu yatırımın sonuna geldiklerini ve Osmancık’ın gelecek yıl Güreş Eğitim Merkezi’ne kavuşacağını kaydetti. Gençlik Merkezi için de çalışmaların devam ettiğini kaydeden Bağcı, Dutludere Sulama projesi için de çalışmaların sürdüğünü ifade ederek her alanda yatırımların ilçeye kazandırıldığını ve kazandırılmaya devam edildiğini söyledi.