Osmancık ilçe merkezinde bulunan bir kavşakta trafik kazası eksik olmuyor. Bu kavşağın acilen yeniden düzenlenmesi isteniyor.

Osmancık Ulucami Mahallesi ve Kızılırmak Mahallesi arasında bulunan Adnan Menderes Caddesi ile Sultan Hamit Caddesinin kesiştiği kavşağın yeniden dizayn edilmesi gerekiyor.

Ulucami Mahallesi ve Kızılırmak Mahallesi arasında bulunan Adnan Menderes Caddesi ile Sultan Hamit Caddesinin kesiştiği kavşakta gün geçmiyor ki maddi hasarlı, maddi hasarlı ve yaralamalı kaza meydana gelmesin. Hatta geçtiğimiz yıllarda bu kavşakta ölümlü trafik kazası meydana geldi.

Vatandaşlar bu kavşaktan oldukça dertli. Osmancık trafiğinin en yoğun olduğu Gemici, Çay ve Gürleyik mahallelerini araçlarla Osmancık ilçe içerisi ve çarşıya bağlayan Sultan Hamid Caddesi ile yine aynı şekilde Adnan Menderes Caddesinde trafik yoğunluğu nedeniyle bu kavşak yetersiz kalmakta.

Duyarlı vatandaşlar "Daha acı ve vahim trafik kazaları yaşanmadan ya bu kavşak yeniden dizayn yapılmalı, ya da gerekli ikaz ve uyarı levhaları konarak trafik lambaları çalışmalıdır. Bu planlama ve uygulama ilçe trafik komisyonun asli görevleri arasındadır" dedi.