Bunlardan biri olan Beyaz Köşk Cafe ve Restaurant Osmancıkta kalabalık bir katılım ile sağlanan açılış dualarla gerçekleşti.

2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 14.30 da Gemici Mahallesi Sahil yolu Caddesi Kızılırmak kıyısı Osmancık adresinde açılış gerçekleşti.

Açılışa Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nadir Öksüz, Osmancık Belediyesi İtfaiye Müdürü İbrahim Keleş, Gemici Mahallesi Muhtarı Ümit Atasoy, Çay Mahallesi Muhtarı Mustafa Bozkurt, sivil toplum kuruluşların başkanları, daire amir ve müdürleri, esnaf ve çok sayıda davetli misafir katıldı.

İşyeri Beyaz Köşk Cafe ve Restaurant açılışında işletme sahibi Kerim Kaplan tüm misafirlere bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Başkan Ahmet Gelgör’ün hayırlı olsun dilekleri ile işletmenin hem ilçeye hem de kendilerine bol bereketli olmasını temenni ederek beraberindekiler ile kurdele alkışlar eşliğinde kesildi. Beyaz Köşk Cafe ve Restaurant işletme sahibi Kerim Kaplan açılışa katılan tüm misafirler ile tek tek ilgilenerek işletme hakkında bilgi verdi.

İşletme sahibi Kerim Kaplan; yaz ayının gelmesiyle hazırlıklarımızı tamamladığımız işyerimizin açılışını dostlarımız ve Osmancık halkı ile açtık. Amacımız şehrimize yakışır güzel ve nezih mekanlar oluşturmak. Bizler üstümüze düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız. İşyerimizi açmış bulunmaktayız.

Ayrıca bu mutlu günümüzde bizleri onurlandıran tüm eş, dost, akraba ve arkadaşlarımızın yanı sıra, Sayın Belediye Başkanımıza, Daire amirlerimize ve müdürlerimize, bizzat gelerek eşlik ettikleri için işletmemiz adına sonsuz teşekkür ederiz. Bir takım sebeplerden dolayı katılamayıp çelenk, çiçek, gönderen ve çeşitli iletişim araçları ile hayırlı olsun dileklerini ileten Tüm Osmancık halkına teşekkür ederim” dedi.

İşletme sahibi Kerim Kaplan Beyaz Köşk Cafe Restorant işletmesi olarak 2021-2022 öğretim döneminde Osmancıklı ve başarılı iki üniversite öğrencisine burs sağlayacaklarını ifade ederek münacatların bizzat Beyaz Köşk’ten veya sosyal medya aracılığı ile iletişime geçerek yapmalarını duyurdu.

Beyaz Köşk Cafe ve Restaurant günün konseptine uygun mekanı ile dikkatleri çekerken menü çeşitlerinin zenginliği ise dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca ortamın ferah ve açık alan oluşunun yanı sıra essiz Osmancık manzarasına damgasını vuran Kızılırmak, tarihi Koyunbaba Köprüsü ve Kandiber Kalesi’nden oluşan üç eserin yan yana oluşu, hatıra fotoğraflarını süsleyen en güzel karelerini yakalayacağınız öz çekim yapabileceğiniz seçkin mekanlardan birisi durumda. Beyaz Köşk Cafe ve Restaurant donanımlı ve güler yüzlü kadrosu ile en kaliteli hizmeti mekanlarının müşterileri için sunmaktadır.

Soğuk sıcak içeceklerin yanı sıra, kırmızı ve beyaz et, pizza ve makarna çeşitleri, salatalar, kahvaltı ve sırık kebabı ve saymakla bitiremeyeceğimiz birçok çeşitlerini Beyaz Köşk Cafe ve Restaurant’ta tatmanız mümkündür.

Katılımcıların işyerini gezmeleri ile son bulan programda çeşitli ikramlarda bulunuldu.