CHP Osmancık ilçe Başkan Sadık Eker, yeni yıl münasebetiyle yayınladığı mesajı;

“Her şeyin güzel olacağına inancımız güçlenerek artmaktadır” ifadelerini kullanarak ; “2021 yılının ülkemize, bölgemize, tüm insanlığa demokrasi, adalet, huzur ve barış getireceğine duyduğum inançla tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum.

Korona virüs, pandemi, işsizlik, ekonomik sıkıntılar gibi büyük dertler hepimizi derinden sarsmıştır. 2020 yılı; esnaf, çiftçi, işçi, emekli, memur herkesi etkileyen zorluklarla mücadele içinde geçerken, zamanında alınamayan tedbirler sebebiyle işler daha da kötüye gitmiş, özellikle esnafın, sanayicinin, üreticinin belini bükmüştür. Ne yazık ki seçim meydanlarında verilen sözler, vaadler ise unutulmuş, milletimizin payına işsizlik ve geçim sıkıntısı düşmüştür.

Tam da bu şartlar altında hiç olmadığı kadar adalete, eşit ve şeffaf bir yönetime ihtiyacımız olduğu aşikardır. Hoşgörülü, sağduyulu, her alanda adil, kimseyi dışlamayan bir anlayışın iktidar olduğu bir sürece kapıların açılarak, işsizliğin, yoksulluğun, açlığın bittiğini artık görmek hepimizin hakkıdır. İş bulmanın zor olmadığı, iş bulmak için kimseye minnet edilmediği bir ülkede yaşamak herkesin hayali değil midir? İşte bu ilkeler doğrultusunda iktidar mücadelemize devam etmekteyiz.

Her şeyin güzel olacağına inancımız güçlenerek artmaktadır. Adaletsizliğin yerini hukukun, kavganın yerini barışın aldığı, adaleti ile büyüklüğünü kanıtlayan büyük Türkiye için hep birlikte iktidara yürümek dileklerimle yeni yılınızı kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler dilerim. “dedi.